yok bizim babalarda nerde o kadar borçlanacak yakışıklı adam bulacak durum nerdeeeeeeeeeeeeee..........................:füü::füü::füü:
bide benimki diyor ben sevmem borc borcla is yapacagima hic yapmam :zuhaha:ah ah nerde oyle kizina yakisikli seksi adam bulan orsini balfour babalari :'zuhaha:
Nerden bulacan canım nerden öyle babaları sen en iyisi liste yap babana ver zengin yakışıklu kaslu gerektiği kadar romantik azıcık sertlik ama tatlı kıvamında adamları babanada borç istemesini öğütle yada en iyisi ortak olsunlar sonuçta seni görünce olur sana yeni yüzyıl bd si ve vişne lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:füü::füü::füü::füü::füü::füü::füü:
tüh doğrumuydu Ne soracam şimdi ben yahu .......... Başrol kahramanımız çocuğuyla ortada kalmış bir anne .....
aşkolsun hemen bulursun diyordum tüh sen şimdi ipucumu isteyon eyvallah ... Bd kahramanımız kızıyla taşınır başka bir diyara aşkın kıvılcımlarının çakaçağı bir diyara......:füü::füü::füü:
bayan karakter kızıyla beraber adamımızın yanına çalışmaa gidiyor bu ipucu curium un özel isteği..........
kitabı anlatayım canım sen iste yeter .... Şimdi bu işi ona arkadaşı ayarlıyor arkadaşı adamın yengesi .........
Oyyyyyy burası yine öksüz kalmış:'( Eunnnnnnn nerelerdesin, unuttun mu burayıff: Hadi gel bakem buraya
malesef değil çitlenbiğim... filizi ve sen için bir ipucu daha vereyim o zaman... Kadın kahramanımız kocası öldükten sonra çocukluk arkadaşının ona bulduğu iş için geliyor oralara arkadaşıda özünde pek iyi niyetli biri değil ve 13 14 yaşlarında bir kızı var...Ve kızımız asi....
kızlar son ipucu bunu bilmezseniz ben yazacam haberiniz ola Adamımız invercaldy kontu günümüz kontlarından adamda kadında eşlerini kaybetmişler birbirlerinde gerçek aşkı buluyorlar ama eski eşleriylede tutkulu olmasada güzel bir ömür de geçirmişler...