sanirim firem geri almamis , soruyu sorayim bari abimizle ablamiz londrada bir baloda tanisiyorlar ablamizin baloya gitme amaci zaten abimizle tanismak
fazla bir ipucu vermediğinden hatırladığım tüm balolu kitapları yazcam :dil: Linda Howard - Kasırga Sessizliği Emma Darcy - Maskelı Balo Catherina George - Sindirella ve Kedi Adam Barbara McMahon - Bir Dilek Tut bunlardan biri mi :zuhaha::zuhaha:
cik degil tabiki fazla ipucu vermicem daha yeni basladim cadi:hih: ikinci ipucu bu kitabi ben severim
üsteki ipucundan kesin anlamissinizdir ama genede bir iki ipucu daha veriyim kizimiz abimizin ulkesine gidiyor ancak ucak sis yuzunden dusuyor abimiz kizimizi bulup evine getiriyor buarada abimiz latin bir banker latin bd erkeklerimiz gibi oyle uzun uzadiya ismide yok hatta ismi hem erkek hem kadin ismi
yok kizin adi rosa kizimiz abimize londrada biriyle yasiyormus izlenimi veriyor oysa sakat kuzeniyle yasiyor yani oldukca klasik dengesiz bd kizi:zuhaha:
peki en büyük ipucunu söylüyorum bak gene kiyamadim sana cadi kizimiz abimizle babasini bulmak icin tanismak istiyor cunku ondan rehberi olmasini istiyecek abimiz basta tersliyor ama sonra kizimiza meksika ormanlarinda rehberlik ediyor. abimiz kizimizin miras icin babasini bulmaya calistigini saniyor ama kizin niyeti farkli ha buarada abimizin kizimiza günesin gökyüzüne ihtiyaci oldugu kadar ihtiyaci varmis o ne demekse artik:zuhaha:
söyle başımın tatlı püsküllü belası :mjk: yoksa hokus pokusa başlıyorum sonunu sen düşün artık :füü::füü:
yok degil citim ff: yeni ipucu: kizimizin babasi bir garip ben meksikada yerlilerle yasayacagim kafam iyi benim deyip ailesini terk ediyor yillar sonra buyukanne olunce-ki kiza ve annesine cok cektiriyo - kizimiz mirasi alabilmek icin babasini bulmali ama babasi ,ölmüs abide biliyor ama kizi uzmemek icin söylemiyor. kiz mirasini istemiyorum demek icin babasini ariyor sevdiginden falan degil. abide daha rahat yollar varken dag bayir dolastirarak götürüyor köye aplayi buarada abinin uvey annesi kizini vermeye calisiyor abiye birde kitap sevdigim gelisimlerden numarasida 600den büyük :füü: simdi bu ne alaka demeyin benim gibi kafaya takip butun kitaplara bakmaya kalkan olursa aranizda zamanini harcamayayim dedim:Frnds:
şu numaranın 600 den büyük olduğunu baştan deseydin teknik kopya çekmeme gerek kalmazdı çürük fişne. benim arşivimdeki gelişim sayısı o kadar azki hemencek buluverirdim. hain seni :dil:
hahahahaha kötü fisne gülüsü :zuhaha: kim , ne kopyasi yok öyle birsey :füü: teknik destek diyelim biz ona :zuhaha:
bende gelişim beyaz dizilerden çok ama ben bu kitabı okumamışım konusuda güzelmiş, çabuk bilin de ismini öğreneyim bende bu arada
kizimiz jamiede babam gibi daglarda , vahsi yerlerde yasamayi seviyor ilerde benle annem gibi karisi ve cocuklari mutsuz olur uzak durayim diye dusunuyor bence birazda kendi kendine gelin güvey olyur kizimiz sonunda londraya donup kuzeniyle cocuk merkezi aciyor kuzeni jamieye mektup yaziyor bu kiz cok mutsuz diye abimizde hemen geliyor ve mutlu son
Allahım yarabbicim bu cevabı bilmeliyim araştırmaya devam okunanlar çok olunca beynimin içi çorba beni bekleyin canımcıklarım