Malzemeler Krep İçin 4 yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı sıvıyağ İç Harcı 3,5 su bardağı süt 50 gr.tereyağ 4,5 yemek kaşığı un tuz,karabiber 1 çay kaşığı muskat rendesi 2 büyük kase haşlanmış didiklenmiş tavuk 1 küçük kase haşlanmış mısır Üzeri İçin 1 su bardağı kaşar rendesi YAPILIŞI Krep malzemeleriyle,pürüzsüz bir krep hamuru hazırlayın. Küçük bir teflon tavayı az bir yağla fırçayla yağlayın. Sonrada ısınca küçük bir kepçe krep hamurundan tavaya koyun,pişirin.Bütün krep hamurunuzu böyle hazırlayın ve hepsini bir tabakta biriktirin. Beşamel sos malzemeleriyle pürüzsüz bir sos pişirin.[ katı bir beşemal sos olacak] Pişirdiğiniz sostan 1 kase ayırın,geriye kalanın içine baharatlarınızı,mısırınızı ve küçük didiklenmiş tavuklarınızı koyup karıştırın. Hazırladığınız tavuklu harçtan ikişer yemek kaşığı koyarak kreplerinizi tek tek dürüm gibi sarın ve hafif yağlanmış bir fırın kabına yanyana gelecek şekilde sırayla dizin. Hazırladığınız kreplerin üzerine ayırdığınız beşamel sosu 3 yemek kaşığı sütle incelterek dökün ve onun üzerinede bolca kaşar peynir rendesi serpin. 180 derece ısıtılmış fırında 25 dakika ,üzeri iyice kızarana kadar pişirin. Sonra da fırından çıkarın,5 dakika hararetini aldıktan sonra servis edin. Bu ölçü büyük boy dikdörtgen borcam içindir.