Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. gülay

gülay Well-Known Member

tüm kuflu ailesinin yeni yılını kutlarım ve yüreğinizden geçen her şeyin sizler için iyi olmasını dilerim...hepinize yürekten sevgiler...

Nayiri bunu beğendi.
  2. filizi

filizi Active Member

Yeni Yılınız Kutlu Olsun BD Sevenler ;)
    Sağlıkla, Huzurla, Mutlulukla Dolu Bir Yıl Olsun İnşallah...

3. zipper

zipper quae nocent docent

4. bernata

bernata Well-Known Member

SblMrt:Lv:Ablacım iyi ki varsın,iyi ki doğmuşsun senin ablan olmaktan gurur duyuyorum.(Yeni yaşını tel.dan kutlamış olsam da seninle ne kadar çok gurur duyduğumu başkaları da bilsin istedim.) Seni seviyorum.Yeni yaşın kutlu olsun...:gül:

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Duygulandım haaaaaa :':)':)':)':)':)'(

6. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Geç olsun güç olmasın 2014 un ilk gününü devirmeye yaklaşırken Hepinize mutlu bir yıl dilerim

Kitap ; yok şu son iki haftadır elimi kitaba sürmedim ,benim için yılbaşı değil yıl sonu vardır ,4 tane kitabım var el sürülmemiş okunacak hafta sonunu bekliyorlar melul melul ,HQ ocak ayı kitaplarını çıkarmış,onları daha almadım gerçi İki Lynee var .İkinci kitabına bayıldığım Sicily’s Corretti Dynasty Serisinin iki kitabı var Alıp okuduğumda daha geniş yazarım
    Bir de buradan kutlayayım Sibel doğum günün kutlu olsun :D

7. elletara

elletara New Member

bütün herkesin yeni yılı kutlu olsun :)

8. alkane

alkane Well-Known Member

tak tak kimse yok mu??

9. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

10. sel

sel Well-Known Member

bd sevenler merhaba.:cool:
    semraa bu eklenen lynne nasıl acaba? uuff okuyacak vaktim olmuyor bu yüzden okuduğum esnada en iyiyi seçmek zorundayım. Mesela dün gece saklı yıldıza başladım Ancak 1/3 ünde sarmadı bıraktım. belki de haksızlık etmişimdir ama kitabın ilk yarısı bence mutlaka zevkle okunmalı uykulu gözlerle değil:hih: ;)

11. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Sonunda Veronica Roht un Uyumsuz ve Kuralsız ının okudum ,her ne kadar kitabın erkek karakteri Tobias namı diğer Dört aşırı iyi bir karakte olsada kitapları beğendim,lakin yabancı sitelerden okuduğum kadarı ile üçüncü kitap biraz hüzünlü olacak galiba.2013 ekimde çıkmış yurt dışında bize ne zaman gelir belli olmaz tabii ki

Bu ayın Harliquinlerden ise Sicily’s Corretti Dynasty Serisinin iki kitabı bitti ben bu Corettileri sevdim ,Abby Green nin yazdığı 3 kitap olan sana ihtiyacım var daha güzeldi bence .

Lynee kilere gelirsek Aşk hırsızı MARRIAGE BY COMMAND SERİSİ nin son kitabı ,güzel ama klasik Lynee kitabı ikinci kitap Söz Ver sevgilim bu yılın kitabı seri değil tabii henüz diyebiliriz :D Üste üste falzla Lynee okumamak lazım :D

Bu ayın kitaplarından birde historical olanı okudum ama onu pek beğenmedim

http://www.kuflu.com/e-kitap/116591-lynee-graham-international-playboys-serisi-4-bitmeyen-ruya.html

Bu hafta açılan Lynee gelirsek o da kötü değil ama Serisinde olan Zıt Kutuplar ya da Silahım Sevgimdir kadar güzel değil .Eskiden okuduğum için mi bilmiyorum ( hepsine gelişim diyebiliriz ) ama serinin diğer kitaplarını çok severim

12. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

İtiraf etmem gerekirse bende 'biri bana büyümü yapmış' diye yazmak için girdim siteye çünkü iki kitabı da indirdim açtım. İlkini okumadım diğerini açtım onda da içim sıkıldı modumda değildim galiba aslında beğendiğim konular ama bu ara kitap okuyamıyorum çok heveslensemde :(
    :help:

13. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın,

konusu ilginç bir kitap kumayanlara tavsiye olunur

14. esraf4bof

esraf4bof Member

fatih murat arsal

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yukarıdaki mesajı okuyunca direk şu şarkı geldi aklıma :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=16fcSxzJo5k]Ice MC - Cinema - YouTube[/ame]

fatih murat arsal oooh carol marinelli ooh lynne graham oooh nora robert yeahhh
    :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

16. alkane

alkane Well-Known Member

ooooyeaah ziboşşşşş harikasın adamım:zuhaha::zuhaha:

17. sel

sel Well-Known Member

kızlaaaar nerelerdesiniz ? bakıyorum kimseden ses soluk çıkmıyor

18. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

firem gelmis ben buralara hic ugramadigimdan seni yakalayamadim :'(
    herzamanki gibi haklisin firem fena degildi kitap ;) abi klasik lynne ayisi ablada lynnenin gururlu oldugunu sanan inatci bol sorunlu bd kizi. ben kizi hic sevmedim :dil: lynne aplaya burdan soruyorum neden butun erkeklerine duygusal acidan korkak diyo acaba , hayir duygusal sorunlari olan biri bu dengesiz sorunlu kizla nasil iyilesiyor onuda cözemedim

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hayırlı Kandiller.

20. nur tanesi

nur tanesi New Member

Her bahar tomurcuklar gülle taçlanır, o gülki Muhammedi hatırlatır...
    Gül kokulu kandiliniz mübarek olsun..

Kızlar yakında yine burada olacağım inş. Kitabımı yazdım bitti artık çok şükür.. Ehliyeti kazandım..
    Enerjimi tüketti iyice, yorucu bir süreçti doğrusu biraz dinleneyim soluklanayımda, ondan sonra yine beraber oluruz..
    Kitabın adını ne verdin derseniz?... Dikkat!. Acemi var...kaçılın yoldan, geliyor arkadan..

Bu Sayfayı Paylaş