Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SARANG

SARANG Well-Known Member

bende bir kitap okumuştum çok güzel ve sadeydi...
    bir kız ve bir adam reklam şirketinde çalışıyorlar...
    adamın adı Alex di ve kızda sekreteriydi.... bir Saat reklamı anlaşması için bir yere gidiyorlardı bu arada Alex esas oğlan değil..
    kızımız ise uçakda bir hostes ile tanışıyor kendisinden büyük bir evli bayan... ne alakaa diyeceksiniz... işde o kadının abisi ile tanışıyor kızımız... bir fular alırken birbirilerini görüyorlar... adamın elinde fular görünce sevgilisi var diye düşünüyor....

bu arada reklam kampanayasında ZAMANI SATIN ALIN DİYE BİR SLOGAN BULUYOR SEKRETER KIZ .. PATRONU OLACAK O ALEX DE KENDİSİ BULMUŞ GİBİ ŞİRKETİNE HABER VERİYORDU...

AA BİRDE HOSTESİN BULUNDUĞU UÇAK KAÇIRILIYORDU O ARADADA KIZIMIZ VE ESAS OĞLAN BİR ARADA OLUYORLARDI...
    HATIRLAYAN VARSA ADINI SÖYLEYEBİLİRMİ KİTABIN YA DA YAZARIN

BU GELİŞİM YAZARLARINDAN BİRİNE AİTTİ... BUNDAN EMİNİM ESKİ 160 SAYFALIK KİTAPLARDANDI

Nayiri bunu beğendi.
  2. SARANG

SARANG Well-Known Member

19 gündür kitap eklenmemiş denilmiş... 2000 i aşkın kitap var.... Bu arada allah aşkına hepsini birden okumuş mu? Bu arkadaş da yeni kitap istiyor ? Bunu merak ediyorum...
    Kitap ekleyen sevgili arkadaşlar size çok teşekkür ederim sayenizde bu kadar güzel kitapları yayınlanıyor emeğinize sağlık

3. SARANG

SARANG Well-Known Member

ay süper birşeymiş:Frnds: indirmişim daha evvel ama daha okumamışım daha sıra gelmemiş :D

4. ela86

ela86 Well-Known Member

9-10 gün çok uzun bir süre değil sonuçta tek yaptıkları iş kitap eklemek değil işleri aileleri var :Lv:sağ olsun arkadaşlar elinden geldiğince eklemeye çalışıyor bizlerinde biraz sabır göstermemiz lazım zaten yeni kitaplar da gelmiş :canim:

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi geceler

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın,
    Arşivimdeki kitapları okuyorum ne zamandır.. O yüzden hiç kitap eklenmişmi eklenmemişmi, derdine düşmedim...
    Yeni kitaplar gelmiş duyduğuma göre bir değişiklik yapıp,
    Sıcağı sıcağına, dumanı üstünde tüterken okuyayım biraz.
    Bakarsınız bide alışırımda illede taze olacak yeni olacak diye tutturuyormuşum...
    Kim bilir....

7. nur tanesi

nur tanesi New Member

Fosill, senin sayende güne çok iyi bir başlangıç yaptım..
    Day Leclaire'nin Çiflikte Aşk adlı kitabını okudum.. Çok güzel ve aşırı komikti.
    Nerdeyse her sayfasında bir gülme krizi yaşadım
    Öyleki gülmekten karın kaslarım ağrıdı. Belki karnımdaki yağlar biraz erimiştir bu sebeple.. Böyle olursa bana iki iyilik yapmış olucaksın..

Teşekkür ederim, beni bu kitapla tanıştırdığın için..:Lv:
    Ayrıca SibelMrt'ede teşekkürler, bu kitabı hatırlayıp bulduğu için. :Lv:

8. ela86

ela86 Well-Known Member

9. ajuma

ajuma Member

Ben gelişim BD lerin tadını bu harlequin kitaplarından alamıyorum. AH AH nerde o eski beyaz diziler sayenizde gelişimleri yükledim. ara sıra açar okurum.Nostalji yaparım.

10. SARANG

SARANG Well-Known Member

bende okumaya başladım bakalım ama ilk sayfalarda bir durgunluk vardı haklısın lynne diğer kitaplarından daha canlıymış gibi yazmamış... ama yine de sevdim lynne graham çünkü sonuçta :D sevmeye baştan gönüllüyüm bu kitabı :D
    :zuhaha:

11. SARANG

SARANG Well-Known Member

evet gelişimleri bende severim bir çay bahçesi kütüphanesi vardı ilk beyaz dizilerim oradaki eski bd lerdi... yeni zamana uyarlanmış kitapları da seviyorum çünkü teknolojiden daha çok bahsediliyor :D :zuhaha: :dil:

12. ajuma

ajuma Member

eski bd lerde çukulata yazısını ne zaman görsem bir tebessüm ederim.:) Nostaljik gelir.:D

13. alkane

alkane Well-Known Member

Yarıyıl tatili başladı... Tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencimize iyi tatiller dilerim:)

14. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116386-susan-elizabeth-phillips-kucuk-bir-hayal-kur.html

Okudum ve hemen yazmaya koştum :D Bu kadının yazdığı bir kitabı okuyupta henüz hayel kırıklığına hiç uğramadım umarım böylede devam eder Kitap http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/103563-susan-elizabeth-phillips-sensiz-olmaz.html bu kitabın serisinden ,sensiz olmazda ortalıkta olmayan karısını ve çocuğunu yitirmiş bir ortanca kardeş vardı,onunla Cal ın satın aldığı evin eski sahibesinin hikayesi ,Sensiz Olmaz kadar komik değil (bundan hiç komik olmadığı gelmesin akla) ama daha yürek burkan bir hikaye,yan hikaye olarakta en küçük kardeş olan Peder Ethan ında aşkını araya katıp bizi başka bir kitap almaktan kurtarmış sağolsun yazar(Amerikalılar genel olarak Protestan olduklarından Rahipleri evlenebiliyorlar )Çok güzel yazılmış ,duygusal,komik ve ateşli bir hikaye.Bu hangi seridir diye merak ederseniz Buyrun

Chicago Stars Serisi
    Aşkta İlk Çeyrek
    Kalbinde Bir Yer Aç
    Sensiz Olmaz
    Küçük Bir Hayal Kur
    This Heart of Mine
    Match Me If You Can
    Natural Born Charmer

15. SARANG

SARANG Well-Known Member

MERHABA BD CANLAR :D ben şuan lynne graham bozulan yemin okuyorum sonlarına yaklaştım neredeyse lynne graham tarzı değil bence bu kitap bana kış gelini adlı kitabındaki son sayfalarında adamın kadına olan duygularını anlatışını hatırlattı... bu kitap son kısmı o tarza benziyor sadece..

açıkçası biraz yürek burkan bir hikaye... lynne ilk defa böylesine aile içi şiddet konularına girmiş... aile içi şiddeti bazı anne baba ya da kardeşler normal saydıkları bir dünyada yaşıyoruz... eften püften şeyler için insanlar incitiliyor bu aslında bana göre yazarın belirttiği gibi bir hastalık şiddet olayı... neysem arkadaşlar cidden lynne graham tarzının dışına çıkmış ama güzeldi zara ve vitale nin hikayesi

16. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Selam güzel bir hafta sonu geçirin efem

http://www.kuflu.com/e-kitap/18363-valerie-parv-bir-oyunun-ardindan.html

Yoksul çocuklara yardım amacıyla düzenlenen bir oyuna cinayet kurbanı olarak katılan kadın kahramanımız Gaelle rol gereği öldürülmek üzereyken oyun olduğundan haberi olmayan Pete tarafından kurtarılır. ve genç kız bu yabancıya aşık olmuştur.bir tatlı gülüş bir tebessüm biraz muhabbet derken cumba yatak jimnastiği durumuna geçerler:D daha sonra kurtarıcı prensimiz ortadan kaybolur. daveti düzenleyen Krys davetliler arasında pete isminde biri olmadığını ve böyle birini tanımadığını söyler:hih: kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen gaelle saçını başını yolsa da iş işten geçmiştir.:'(davet edilmeyen pete kimdir kimin nesidir.

gaelle çok güzel dantel örer, bu arada başınada çorabı örmüştür tanımadığın
    bir adamla aşna fişne işleri noliy ki oh olsun sana bul bulabilirsen şimdi adamı:dil:araştırmaları sonucu adamın gerçek adının Dan olduğunu öğrenir.
    dangalak herif (güzelim kızı hemde dantel ören eli becerikli kızı ne diye terk edersin ki :zuhaha: kızımız aynı zamanda kaybolan soy ağacı üyelerini araştırma işi yapıyor, Dan' da bilgisayarda güvenlik programları hazırlıyor. hem öksüz hem yetim,teröristler tarafından tehtit de ediliyor. paraşütten atlamayı da sever.kızların üstüne atlamayı da kitapta daha neler var neler ben beğendim :gül:tavsiye ederim.

17. SARANG

SARANG Well-Known Member

AMANINNN ÇOK ALAKASIZ OLACAK AMA AY SAVAŞÇISINDAN BİR SAHNE DEĞİLMİ BU RESİM :D :zuhaha:

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

19. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Sophie Kinsella-Düğün Gecesi
    İtiraf etmem gerekirse bu kadının daha önce bir kitabını okuyup sonra nedense bir daha kendisi ile içli dışlı olmamıştım.Neden bilmem bu kitabın konusunu ilginç buldum ve aldım Belki iki kız kardeşin hikayesi olduğu için sizinde bir kanka ablanız varsa sebebini anlarsınız,gerçi benim ablam bu ablanın yaptıklarının hiçbirini yapmazdı,sadece yüzüme bakıp kararından emin misin demesi benim tüm kararımı sorgulamama zaten yeterdi :D :D :D

Çok eğlendim ve çok güldüm okurken ,zaman zaman gülmekten gözlerimden yaş geldi hatta ,iyi ki almışım ve iyi ki okumuşum.Ama Lottie nin hikayesinden çok abla Fliss ve Lorcan hikayesi daha heyecanlıydı.Kardeşinin yanlış yaptığını düşünen bir ablanın neler yapabileceği okunmak çok eğlenceliydi :D .Herhalde bundan sonra Sophie hanımın kitaplarına dalış yapacağım :saygilar::saygilar::saygilar:

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sophie'nin kitaplarını çok severim.Alışverişkolikler harici diğer hepsini okuyup beğenmiştim.Bu kitabını da birkaç kere elime alıp bıraktım.Konusu çok fazla çekmemişti.Ama sen de beğendiysen demek ki alıp okumak farz oldu.

Bu Sayfayı Paylaş