Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Uzun zamandır bu seriyi okumak istiyordum ama araya hep birşeyler giriyordu okuyamamıştım.Sonra Fire dediki oku oku güzel bir seri.Ben de okudum ve beğendim :p

Bu kitabın tanıtımını ve özetini okuyunca öyle aman aman ilgimi çekmemiş,yine vampir vs tarzı birşey diye düşünüp çokta sabırsızlanmamıştım.Taki Fire Sbl kitap çok güzelllll diye mesaj atana kadar :Yow::Yow: Ben de çok beğendim bu kitabı.Kıza bayıldım,GA'ya bittim,Tack'a aşık oldum.... (Tack'ı sabırsızlıkla bekliyoruz ya tabiki de serinin son kitabı Tack'ın ki :dil: )
    Kitap yakışıklı kaynıyor.Hepside bizim kıza ilgi duyuyor.Eeeee kızımız da etrafı yakışıklı abi dolu hepsine şöleeee bir akıyor ufaktan.İşin bu kısmı okuyanların bazılarını rahatsız etmiş.İşte GA ya aşıkken herkesede pas veriyor diye.Ama nedense bana daha gerçekçi geldi (yada bende olsam öyle yapacağım için beni rahatsız etmedi) Yani sonuçta aşık oluyorsun kör değil ki :glmsm2:
    Bu arada o 1,5 sene olayının benim açımdan not kırılacak bir durumu yok, idealimdeki ilişki diyebilirim ona :glmsm2:

Fireyle ortak okunanlardan farklı olarak ben birde şunları okudum :

Uzun zamandır okumak istediğim ancak sıra gelen serinin ilk 4 kitabı
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/14815-lara-adrian-gece-yarisi-opucugu.html
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/18344-lara-adrian-kizil-opucuk.html
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/74713-lara-adrian-gece-yarisi-uyanisi.html
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/89942-lara-adrian-gece-yarisi-serisi-4-gece-yarisi-cigligi.html

Bunlarda Karpatyalılar gibi deli güçlü vampir abiler ve onların soy eşlerinin hikayeleri.Her kitapta ayrı bir çift anlatılıyor ama bu çiftlerin hikayeleri arasında iyi vampirlerle kötüler arasında devam eden savaşın hikayesi de işleniyor.O yüzden sırasıyla okunması gereken bir seri.Ben öyle aman amannn beğenmedim ama çok kötü de değil,gideri var okunur :glmsm2:
    Serinin henüz okumadığım,yayınlanmış 2 kitabı daha var.Bir ara onları da okurum artık :p

Bella Andre-Uzun Yağmurlardan Sonra
    Chloe hayatı boyunca gerçek sevgiyi aramış, evliliğinde bunu bulacağına inanmış fakat hayal kırıklığına uğrayarak ilişkisini bitirme noktasına gelmiş genç ve güzel bir kadındır. Chase ise her zaman güzel kadınlarla beraber olup tek gecelik ilişkiler yaşayan yakışıklı bir adam…
    Bambaşka hayatlara ait bu iki insanın yolları yağmurlu bir gecede Chloenin aracının kullanılamayacak duruma gelmesiyle kesişir. Genç adam, Chloeye yardım edip onu yakından tanıdıkça hayatını sonsuza kadar değiştirecek olan kadını bulduğunu fark eder. Fakat Chloenin kalbini ve güvenini kazanmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Bella Andre-Sonrası Şiir Gibi

Sullivan ailesinin en büyük oğlu Marcus kendisi için planladığı geleceğin yalandan öte bir şey olmadığını öğrendiğinde tüm bunlardan uzaklaşmak için pervasızca bir gece geçirmek ister. Gittiği gece kulübünde genç ve güzel şarkıcı Nicola'yla tanışır. Nicola sevdiği adamın ihanetine uğramış ve aşka inanmaktan çoktan vazgeçmiş bir kadındır. O da Marcus gibi tek bir geceden fazlasını yaşamak istemez. Ancak aralarında beklediklerinden daha derin bir bağ oluştuğunu fark ettiklerinde hiçbir şey planladıkları gibi gitmez…

Bu yazarda diğer birçok benzeri gibi kardeşlerin hayatlarını yazıp seri yapmış.
    Bunlarda Sullivan kardeşler.Ama maşallah anne ve baba Sullivan ha bire üremiş tam 8 çocuk yapmışlar.Birde yaptıkları çocuklarında hepsi birbirinden başarılı, yakışıklı,güzel,zengin,karizmatik........listenin sonu yok.
    Ancak bu başarılı,yakışıklı,karizmatik kardeşler bir sevişgen bir sevişgen ki sormayın.Bir de bunları nasıl bir aşk böcüğü sokuyorsa artık bende o böcükten istiyorum birkaç tane (orda burda saklayayım,ne zaman lazım olur belli olmaz) Her iki kitapta da abiler görür görmez aşık oluyorlar,1 hafta sonra işlem tamam :zuhaha:
    Bu 8 kardeşin 6 sı erkek 2 si kız (onlarda ikiz)
    Erkekler Man at Work grubu gibi;
    Marcus - Şaraphane sahibi
    Smith - Aktör
    Chase - Fotoğrafçı
    Ryan - Pro beyzbol oyuncusu
    Zach - Oto servis zinciri sahibi
    Gabe - İtfaiyeci
    Kızlar daha normal
    Lori Dansçı / kareograf
    Sophie - Kütüphaneci

2.kitabı ilkinden daha çok beğendim.3.kitapta Gabe'in hikayesi olacakmış ama bakalım TR'de ne zaman çıkartırlar.

Natascha Boyd - Aşka Var mısın?

Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız...
    Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood’un en gözde megastarı...
    Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...

Bu kitabın bekleyeni baya çoktu,o yüzden bende heyecan yaptım,merak ettim. Ama beklentim yüksek olduğundan mı bilinmez öyle aman aman da beğenmedim.Kitapta kız 22 erkek 26 yaşında.Ama diyaloglar,olaylara verilen tepkliler vs daha çok iki ergenin davranışları gibi.Hani bilmeseniz 22-26 olayını kız taş çatlasın 18 oğlanda 20 falan dersiniz.

Lucy Christopher-Keşke Senden Nefret Edebilseydim

Ben seni görmeden önce sen beni gördün.Bir kız: Gemma, havalimanında, ailesiyle tatile çıkmak üzere. Gözlerinde öyle bir bakış vardı ki…Bir adam: Ty, salaş, bronz tenli, olgun görünümlü, nedense tanıdık, gözleri buz gibi mavi. Sanki beni istiyormuşsun gibi.Kız ailesinden uzaklaşıyor. Bir anlığına. Adam onun kahvesinin parasını ödüyor. Ve içine ilaç atıyor.Hem de çok uzun süredir.Gemma ne olduğunu anlamadan Ty onu alıp götürüyor. Kumlara ve sıcağa. Boşluğa ve kimsesizliğe. Hiçliğe. Ve onu sevmesini bekliyor.Kurbanın, kendisini kaçırana yazdığı bir mektup olan Keşke Senden Nefret Edebilseydim Gemma'nın hayatta kalmaya dair ümitsizlik dolu öyküsü. Gemma'nın bedenini çalan Ty, genç kızın içinde çığlık atan tüm içgüdülere rağmen kalbini de çalmayı başarabilecek mi?

Kitap kızın kendini kaçıran adama yazdığı mektup,günlük gibi bir şey.Kızın ağzından adama yazılırmış gibi anlatıldığından başta alışmakta zorlandım. Sonrasında daha kolay oldu ama yine de çok sevmedim bu tarzı.Kitap hızlı ve heyecanlı bir giriş yapıyor.Ama bir süre sonra monotonlaşıyor.Neyseki yaklaşık kitabın yarısından sonra olaylar hızlanıp,toparlanıyor.Sonunu da güzel bağlamış yazar.

Gayle Forman-Sadece Bir Gün

Allyson Healey'nin hayatı da tıpkı bavulu gibidir; hazır, planlı, düzenli. Lise mezuniyetinden sonra çıktığı üç haftalık Avrupa turunun son gününde Willem'le tanışır. Özgür ruhlu, gezgin bir aktör olan Willem, Allyson'dan çok farklı bir hayat sürmektedir ve ondan planlarını iptal edip kendisiyle birlikte Paris'e gelmesini teklif ettiğinde Allyson bu teklife karşı koyamaz. Böylece tehlike, romantizm ve özgürlükle geçecek bir gün başlar: Allyson'ın hayatını tamamen değiştirecek yirmi dört saat.

Bu yazarın anlatım tarzını seviyorum.Çok akıcı,insanı sıkmıyor,akıp gidiyor.Kitabı da sevdim.Çok orjinal bir konu değil belki ama yazarın anlatımıyla elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir hal alıyor.Tek kötü noktası kitap seri.Sonunda amannn deyip kaldıklarınızdan.Serinin 2.kitabında hikayenin erkek taraf boyutunu okuyacağız anladığım kadarıyla.Ama Tatlı Bela-Ayaklı Bela şeklinde değilde Umutsuz-Yeni Bir Umut şeklinde.

Alice Clayton-Duvarların Dili Olsa
    Bazen duvarlar o kadar incedir ki tutku aradan sızıverir.
    "Ah, tanrım."
    Tak.
    "Ah, aaahhh."
    Tak tak.
    Neler oluy...
    "Oh, aahh, çok iyi!"

Caroline, San Francisco'daki yeni dairesinde ilk uykusundan işteböyle uyandı. Çapkın komşusunun adeta küçük bir haremi vardı. Her gece başka bir kadınla, Caroline'ın yatak başındaki tabloyu kafasına düşürecek kadar hızla duvarları gümbürdetiyordu. Hatta Caroline'ın kedisi Clive bile bu seslere kayıtsız kalamamış, düz duvara tırmanmaya başlamıştı. Artık uyku haramdı. Kapı deliğinde nöbet tutmasına rağmen bu gizemli adamın neye benzediğini bir türlü göremiyor, meraktan ve sinirden çıldırıyordu. En sonunda, bir gece, bu tantanaya daha fazla dayanamayıp hışımla adamın kapısını çaldı. İlk görüşte aşk, hiç bu kadar eğlenceli, komik ve tutkulu yazılmamıştı…

Bu kitabıda beğendim.Baya komik,eğlenceliydi.Sadece son bölümü yazar anlamsızca uzatmasaydı çok daha fazla beğenirdim.

Nayiri bunu beğendi.
  2. kelid

kelid Member

Teşekkürler sblmrt alsam mı almasam mı diye düşündüğüm kitaplardı alabilirmişim :)

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Dün gecede şunu okudum,unutmadan ekleyeyim
    (Alkane dön artık evine,kitap tanıtımları yetim kaldı)

Jessica Trap - Beni Senden Kurtar
    Evlenmeyi reddettiği için ailesi tarafından kuleye hapsedilen Leydi Brenna, günlerini, kimseye gösteremeyeceği resimler yaparak geçirmektedir. Bu resimlerin ortaya çıkması durumunda idam edileceğini bilse de, gizli tutkusundan vazgeçemez. Ancak hayatı Kont Montgomerynin Brennanın kız kardeşiyle evlenmek için Windrose Kalesine gelmesiyle değişir.
    Brenna kardeşinin böyle barbar bir adama denk olmadığını bilmektedir. Kardeşini korumak için, Brenna gelinliği kendisi giyer ve herkesin önünde tir tir titrediği Kralın infazcısı Montgomery Kontu, James Vaughn ile evlenir
    James gerçeği öğrendiğinde bu zoraki ilişkinin yarattığı tehlike de tutku da artacaktır.
    Brenna sadece resimlerinden bildiği arzuyu onda bulacak, James ise unuttuğu aşkı yeniden keşfedecektir.

Cıkssss olmamış,ben pek beğenmedim bu kitabı.Yazar yazdığım historical diğerlerinden farklı olsun demiş,değişik bir konu ele almış ama biraz saçmalamış kanımca.Amaaaa siz bana bakmayın zevkler farklıdır belki beğenirsiniz :)

4. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Kızın pas verdiğini düşünmedim hiç ,abide aşırı rahatsız oluyor gibi durmadığından herhalde :D
    1,5 sene soru sormadan durabilirmisin cidden ben duramam :D[/QUOTE]

Tüh sırada o vardı bende

Bunu bende okudum ,sonu hakkında aynı düşüneceyi paylaşmakla birlikte ,abinin İspanya da o kadar namuslu olması bana pek mantıklı gelmedi

Gena Showalter-En Karanlık Fısıltı / Karanlığın Efendileri 4. Kitap
    Şu an bunu okuyorum ,iyi gidiyor ( daha 150.sayfadayım gerçi ) Gena abla bence fantastik türde gayet iyi yazıyor.

5. meleksi

meleksi Well-Known Member

fire sibel bütün yorumlarınızı okudum..canlar..ellerinize sağlık..bu ara kitap okuyamadığımdan yorum yazamıyorum.

6. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Çok güldüm kızlar yorumlariniza..hele aşık oldu kör değil..sibelmert:)

7. sel

sel Well-Known Member

selam arkadaşlar. ne haber sizlerden. buradaki mesaj frekansı düşmüş. Lütfen artıralım. Çünkü bd severler kısmı benim için yazmasamda mutlaka girip enson kim neler yazmış dediğim yerlerden. Müdavimiyim yani. Hatta kitapları okumak için oraya bakıp hangisi beğenilmişse onu okuyorum. kızlaaaar bir yere gitmeyin :'(
    :gül::Frnds:

8. nazzlıcann

nazzlıcann Well-Known Member

Merhaba arkadaşlar ben kafama bi BDye taktim foruma girdikçe ariyorum bula adim...erkeğin ismi yani iş hatirkamiyorsam James bunlar kizla evliler kriz adama asik kriz çocuğunu düşürüyor hastanede yari bay iken ada min arkadaşlar inin konuşmalar ini duyuyo ada min onu sevmediği ne dair adamlardan birinin adi Russell okmasi lazim no olur yardim edin bu kitabin adi ne bilen varsa söylersin lütfen

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yine her zamanki gibi tüm kitabı hatırlayıp ismini hatırlamayan ben,kitabı bulana kadar resmen göbeğim çatladı :p
    Sanırım aradığın kitap bu nazzlıcann :saygilar:
    http://www.kuflu.com/e-kitap/21273-miranda-lee-three-rich-husbands-serisi-3-yalansiz-ask.html

10. canan7

canan7 Member

Okuma oranının çok az olduğu bir ulkede neden bu kitabı okuyorsun diyenler okumak nedir bilmiyorlardır kesin.Hatta bazılarıda beyaz dizi okuyanları aşağılarcasına ben hiç okumadım bana göre değil derler.çoğuda okumuştur aslında.Ben iyi bir kitap okuyucusu olarak beyaz dizileride severek okuyorum.Konusu sonu belli tamam.Benim bu kitaplardan aldığım inanışmaz dinlendiriyor bir çok ülke kültür değerler var konularında.Hatta bir çok iş kolu hakkında bilgi bile veriyor.ESKI BEYAZ DIZILER ÇOK d
    Daha duygu yüklü ve keyifli katılıyormusunuz

11. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Bir Fire neler okudu konulu yazımıza daha hoş geldiniz

Yaz malum diğer zamanlar göre daha az kitap okuyordum ,ablamın benimle olmasınında katkısı var tabii ,özellikle bu hafta sonu hadi son son gezelim manyaklığında olduğumuz için ,ablamı yolcu ettim, bu hafta artık kitaplar geri döneceğim

En Karanlık Fısıltı (Karanlığın Efendileri Serisi, #4) - Gena Showalter

Çok güçlüsünüz ama hala mızıl mızılsınız ,işte bayan (her anlamda) karakter için bunu söylemeliyim .Anya gibisi gelmeyecek efendilerin başına bir daha herhalde ,kitap kötü değil ama ben bayan karakteri pek sevmedim.

Uzun Yağmurlardan Sonra - Bella Andre
    Uzun bir beyaz dizi , ben beyaz dizileri kısa diye seviyorum bazen ( çok ender olsada ) kısa iyidir .Kabul bayan karakterden çok hoşlanmadım

Milyonluk Kirli Sır-C. L. Parker
    Aslında Sbl dediki okuma kötü,sanki bana aman süper oku demiş gibi yemedim içmedim okudum .Kötü kelimesi bu kitapla başka bir anlam kazanıyor ,fanfic sitelerinden yazıları alıp kitap diye yayınlarsan olacağı budur. Ergen kitapları okuduk mu okuduk ,sevişgen karakterler okuduk mu okuduk ama hem ergen hem sevişgen çekilmiyor ki yaş itibariyle ergen değiller ama ruh ergen kalmış

Ejder Ateşi (Draki serisi 1)- Sophie Jordan
    Bu çift sadece ergen mesela ,okunuyor okunmasına ama bazı yerlerde çok ciddi Alacakaranlık esintileri var ,normal ergen kitaplarından tek farkı kızın ejder pardon Draki olması

Aşkın Günahı (Penwich Erdemli Kızlar Okulu serisi 1)- Sophie Jordan
    Çok şey vaad etmeyen,okurken kafa gözde yarmayacağınız bir kitap.Bir süre Histoicaldan uzak durmalıyım hala özlememişim

Ejderin Büyüsü (Ejderha Serisi 4) -G. A. Aiken
    Bu aile çok konuşuyor bir serinin dördüncü kitabı olmanın laneti var üzerinde ,herkes var herkesin hikayesi azıcık azıcık yeni çifte pek yer kalmamış ,ayrıca nasıl bu kadar anlayışlı bir ejderha olur canım

Kutsal Aşk-P. C. Cast
    Kitap elimde bildiğin sürünüyor ,cuma başladım hala bitmedi .Araya başka kitaplar aldım,okuyanlar çok beğenmiş ama ben hala sevemedim.

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Lannnnnnn Fire'de yazmasa benim aklıma gelipte yazacağım yok yazısına hoş geldiniz :glmsm2::glmsm2:

Şimdi bu kitabın konusunu senelerdir BD lerden biliyoruz.Orjinal birşey değil yani.Ölümcül hasta olan bir aile ferdini kurtarmak için kendini feda eden kadın olayı.Gelişim döneminde bu kadın karakterler parayı verip düdüğü çalan erkek karakterle evlenirdi para karşılığı,daha masumane olurdu olayın gidişatı.Yıllar geçtikçe Gelişimden Harlequine döndükçe olay daha çok metres olmaya döndü (sebebi malum).Ama aslında ahlaken hepimizi rahatsız edecek bir konuyu bd lerde okurken çok da fazla kınamadık.Sonuçta hikayenin gelişimi,yaşanılan olaylar ve finalleri beğenmeseydik bu konuda onlarca bd yazılmazdı herhalde.
    Bu C.L. Parker'da bence hazır tutmuş konu varken kaçırmamak için kolları sıvamış.Kitabın tanıtımını okuyunca aaaaaa dedim yaşasın uzun bd tarzında birşey geliyor.Fakattttttttt bu kadar klasik bir bd konusundan yazar ancak bu kadar saçma sapan bir kitap çıkarabilirdi herhalde.2 gün içinde pislik,kendine parayla kadın satın alan,dominant odun erkeğimiz baya baya bildiğin jöle kıvamına dönüşüp,çiçekler,böcekler tarzı bir adam oluyor.24 yaşındaki masum ötesinin ötesi kızımızsa bu 2 günde bildiğin nemfomanyak,her yola gelen bişey oluyor.Zaten kitabın devamıda bu yoldan ilerliyor. Yani anlayacağınız bu kitabı okuyarak bence vaktinizi harcamayın.
    (Fire'ye de dedim ama dinlemedi beni :glmsm2: Gerçi bende kafama taktığım bir kitap olursa kim ne derse desin okurum ayrıııııııı.....)

Bu kitabı okuyalı oluyor baya ama ben senin kadar negatif değilim kitaba karşı. Hatta beğendim diyebilirim.Okurken güldüğümü ve sıkılmadan okuduğumu hatırlıyorum :)

Gelelim beni 5 gün boyunca esir eden kitaba

Brandon Sanderson - Kralların Yolu (Fırtına Işığı Arşivi Serisi 1)
    Son Issızlık'tan önceki günlerin özlemini çekiyorum.
    Elçiler'in bizi terk etmesinden ve Parlayan Şövalyeler'in bize karşı dönmesinden önceki çağın. Dünyada hâlâ büyünün ve insanoğlunun kalbinde de onurun olduğu zamanın...
    Dünyayı ele geçirdik ve sonra da onu kaybettik. Görünüşe göre insan ruhu için hiçbir şey zaferin kendisinden daha zorlu değil.
    Yoksa o zafer, en başından beri bir aldatmacadan başka bir şey değil miydi? Onlar ne kadar zorlu savaşırsa, direnişimizin de o kadar güçlendiğini mi fark etti düşmanlarımız? Belki de ısı ve çekicin sadece daha kaliteli kılıçları mümkün kıldığını gördüler. Ama çeliği yeteri kadar uzun bir süre boyunca bırakırsan, eninde sonunda paslanıp gider.
    İzlediğimiz dört kişi var. Birincisi hekim, tıbbı bir kenara bırakıp içinde bulunduğumuz dönemin en vahşi savaşında bir asker olmaya zorlanmış. İkincisi öldürürken ağlayan bir katil, bir suikastçı. Üçüncüsü yalancı; bir hırsızın kalbi üstüne bir âlimin cübbesini giymiş genç bir kadın. Sonuncusu ise bir yüceprens, yani savaş açlığı tükenirken gözleri geçmişe açılmış olan bir savaş beyi.
    Dünya değişebilir. Dalgabağlama ve Kırıkkullanma geri dönebilir; antik çağların büyüleri tekrar bizim olabilir. Bu dört kişi bunun anahtarı.
    Bir tanesi bizi kurtarabilir.
    Ve bir tanesi de bizi yok edecek.

Epik fantastik seviyorsanız kaçırmayacağınız bir kitap bu bence.Uzun uzun bir yorum yazmak imkansız.900 küsür sayfayı nasıl yorumlayacağımı da bilemem zaten.Ama çok güzel kitaptı onu söyleyebilirim.Başlarda karakterleri,tümüyle hayal ürünü olan bir dünyayı ve bununla ilgili terminalojileri öğrenmek için baya debelendim.Bunu hallettikten sonra kitabı okumak daha fazla keyif vermeye başladı.O yüzden kitaba başlayıp,boğulduğunuzu düşündüğünüzde vaz geçmeyin bence.Kitap tüm dikkatinizi,ilginizi ve zamanınızı istiyor sizden.Çünkü okuduğunuz her cümlede kaçırmamanız gereken birşeyler var.Son kısımda da kitap boyunca aklınızı meşgul eden bir çok soruya cevap buluyorsunuz.
    Yani kısaca bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.
    Kötü olan tek kısım kitabın seri olması ve 2.kitap için bayaaaa uzun bir süre beklemek gerektiği :eek:ff:
    (bu arada kitabın iyi olduğunu duyup bana haber veren Fire'ye :gül: )

Bu şekilde çok beğendiğim,hikayesi bittikten sonra bile kafamı meşgul eden kitaplardan sonra pek bişey okumak istemez canım,okusamda normalde daha çok beğeneceğim kitapları beğenmez olurum.
    Beverly Brandt - Aşk Oyunu
    da aynı durumda kaldı.Normalde de aman aman bir kitap olmasada Kralların Yolundan sonra okunduğu için zaten pek bir şansı yoktu :glmsm2:
    Ama 1-2 saat boşluğunuz varda vakit öldürmek istiyorsanız okuyabileceğiniz chicklitlerden Aşk Oyunu.Yani tümüyle liste dışı kalmayı hak etmiyor ;)

(Bu arada SblMrt olarak kitaplar hakkında tarihimin en uzun yorumlarını yazmış olabilirim :glmsm2: )

13. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

G. A. Aiken severek okuduğum bir yazar ilk kitapta anne ve babanın hikayesi bana garip gelmişti ama daha sonraki kitaplarda kahkahalar atarak okudum. şu anda Ejderin Büyüsü (Ejderha Serisi ) kitabını okuyorum ve aynen gülmümsemeler ve kahkahalarım eksik olmuyor...

P. C. Cast - Kutsal Aşk
    pek fazla fantastik kitap okumasamda bu yazarda sevdiğim yazarlar arasında ve bence okuyun derim ..

Annie Sanders - Başucumdaki Melek
    hayat dersi veren bir kitaptı, güzeldi herzaman olduğu gibi:zuhaha::zuhaha:

Barbara Freethy - Angel's Bay Serisi 1 - Melek Öpücüğü
    bir kasabada geçen hikaye bana daha önce seyrettiğim bir filmi hatırlattı galiba Nora'nın bir filmi idi, ama yinede güzeldi okunabilecek kitaplardan bir diğeri...

bu kadar yorum yeter sanırım son okuduğum kitaplardan bazıları bunlar:füü:

14. alkane

alkane Well-Known Member

Selam, selam selammmm:Frnds:

15. ENB_

ENB_ Member

Selamlar yaz başında kütüphaneye kaydoldum ben sanırdımki kütüphanelerde sadece edebi niteliği çok yüksek kitaplar olur ama bir baktım nora, judith, julie vampir kitapları fantastik günümüz popüler kitaplarda hepsi var mutlu oldum beyaz dizi de var mı acaba dedim kendi kendime bakındım maalesef bulamadım ama biraz arayınca beyaz dizi tadında bazı kitaplar da çıktı bendeki sıkıcı kütüphane imajı çok değişti çokkk

16. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE​

17. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun dostlar...

18. ela86

ela86 Well-Known Member

zafer bayramımız kutlu olsun canlar
    bu ara kitaplara ara verdim gezmekten okuyamıyorum ama yorumları takipteyim :)

19. axukadriye

axukadriye New Member

20. nur tanesi

nur tanesi New Member

Yazı lay lom geçirdikten sonra çocukların tatil ödevlerini sıkıştırılmış paket yapıp bitirmeye çalışıyoruz....
    Kızımın 1. Sınıf dersleri kolay aslında ama yaptırabilene.... oğlanın 4. Sınıfa hazırlık için verilmiş dersler bayağı bir ilgi istiyor.. birde deneyler verilmiş yapılması için oda mutfağa zarar.... ne yapalım yapıcaz mecbur.... mutlaka onlarında bir faydası vardır...
    Bide şu tatil modundan çıkabilsek, her şey daha kolay olacak......

Bu Sayfayı Paylaş