Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Nayiri

Nayiri Well-Known Member

https://disk.yandex.com/i/XoI1kTU7kz9O8A

sakaan ve Nida9 bunu beğendi.
  2. calamity06

calamity06 Active Member

Merhaba arkadaşlar şöyle konusu olan bşr kitap vardı adını hatırlayamıyorum yardımcı olabikir misiniz kız esas oğlanın abisiyle nişanlı ve abi kaxada ölüyor, kız cenaze için oğlanın evine gittiğinde ölen nişanlısından hamile olduğunu öğreniyor, oğlan buna çok sinirleniyor kızı da göndermiyor böyle bi şeydi

3. MoNaRoSa

MoNaRoSa Well-Known Member

kitabı hatırlamadım ama benzer konulu bir kitap okumuştum. kızla evli ya da beraber yaşıyor adam. kız hemşireydi adamında bir sürü borcu var ve kız bunları ödüyor. abisi kızı para avcısı sanıp kızıyordu ve kız hamile olduğu için yanında tutuyor sonra aşık oluyordu. aynı kitap olabilir mi?

4. calamity06

calamity06 Active Member

Cevabınız için teşekkür ederim yok değil ama bahsettiğiniz de güzele benziyor

5. sakaan

sakaan Active Member

Nayiri bunu beğendi.
  6. mıhrıma81

mıhrıma81 Well-Known Member

7. MoNaRoSa

bir kitap okumuştum ama ismini ve yazarını hatırlamıyorum. kitapta adam mühendis ve 2 çocuğu vardı. yol yapıyorlar ve bir ağacı kesmeleri gerekiyor. o ağaçta da periler var. melez olan bir peri vardı. pixie diye geçiyordu kitapta sanırım. melezdi pixie insan ve peri çocuğu. çocuklar ormanda gezerken onu görüyorlardı. o da çocukları evlerine götürmek için giderken babaları yakalıyordu. kızın peri olduğunu bilmiyor tabi. peri tozu vardı kızda birde noel ağacına tozu dökünce ağaç konuşuyordu. hatırlayan var mı?

8. sakaan

sakaan Active Member

Selam. Maya blake günahkar evlilik link varmı. Çoğu link açılmıyor .

9. mıhrıma81

Merhaba kız hafıza başını çarpıp hafıza kaybı yaşıyor kocası ile ayrı sabah uyanıp eşinin yanına gidiyor adam intikam almak istiyor kadın adamın kız kardeşini sevgilisi sanmış bu kitabı harırlayan veya ismini bilen varmı

10. MoNaRoSa

yok mu bu kitapları okuyan? konu önce çıksın diye yazdım.

mıhrıma81 bunu beğendi.
  11. Nida9

Nida9 Well-Known Member

sakaan bunu beğendi.
  12. sakaan

sakaan Active Member

Nida9 bunu beğendi.
  13. mıhrıma81

kız kapısının önünde ayagı kayıp başını çarpıyor ve hafızasını kaybediyor,kadın düştükten sora sabahtan iş yeri ve kocasının şirketine gidiyor içeri alınmıyor adam girişini yasaklamış, ve onu para avcısı sanıyor çünkü kadın boşanma davasını acarken kocasına paranı hep alıcam demiş.ve kız ablasıile paylaşıyor her sırrını adam buna cok kızıyor kitap sonlarında kız babasının yanına gidiyor
    kitabın konusunu hatırlıyorum ama ismini bulamıyorum bn yazabilirmi

Son düzenleme: 26 Eki 2024
  14. MoNaRoSa

profilinizden geçmiş mesajlarınıza göz atın isterseniz konuya mesaj yazdıysanız bulma ihtimali var. bulursanız buraya da yazın.

15. MoNaRoSa

aşağıdaki linkteki kitap olabilir mi?
    https://www.kuflu.com/threads/jennifer-taylor-kardesimin-oglu.16544/

16. Nida9

Nida9 Well-Known Member

Michelle Smart - Acımasız İntikam

mıhrıma81 bunu beğendi.
  17. mıhrıma81

Cok teşekkur ederim linki varsa alabilirmiyim aradım ama bulamadım lütfen

Son düzenleme: 27 Eki 2024
    Nida9 bunu beğendi.
  18. Nida9

Nida9 Well-Known Member

19. mıhrıma81

Nida9 bunu beğendi.
  20. calamity06

calamity06 Active Member

Bu da değil:) adam kıza, bakireydin neden abimle yattın diye sinirleniyordu, cam kırılıyordu kızı kucağında taşıyordu kız bebeğini dğşürüyordu falan bunları hatırlıyorum sadece yine de çok teşekkür ederim:)

Bu Sayfayı Paylaş