İnsan boşandıktan sonra yeniden aynı kişiyle yaşamını birleştirebiliyorsa, zaten boşanma aptalca yapılmış olmalı. Ya da boşanacak kadar bittiyse ilişki niye yeniden başlanır ki. Bakalım bu çiftin boşanma ya da yeniden birleşme gerekçeleri neymiş. Her ikinize de emeğiniz ve paylaşımcı ruhunuz için çok teşekkür ediyorum. Gıdanıza dikkat ediniz, yemeklerinizi boşvermeyiniz Bdler bir yere kaçmıyorlar nasılsa...
Tarama listesi orada dururken insan nasıl geriliyor bir bilsen. Azaltıp tamamlasam diyorsun... Bir yandan da elimdeki öbür kitapları da eklesem diye düşünüyorsun...Yaman çelişki...ff:
Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS emeğinize sağlık, serinin ilk kitabını okumuş, beğenmiştim, eminim bu da güzeldir, çok teşekkürler...
İlk kitabı çok beğenmiştim. Umarım bu da onun kadar iyidir. Emeğin ve paylaşımın için teşekkür ederim
Bende hep aynı adam ya da kadınla 2. evliliğinide yapanların bu sefer evliliği yürütüp yürütememe oranlarını merak etmişimdir Bir kaç yıl önce bir haber vardı Elizabeth Taylor kocalarından biriyle 2 kere evlenmiş ve tabii ki yürütememiş. Böyle birkaç isim vermişlerdi. Aralarındaki tutku bitmiyor ama evlilikte yürümüyor. Tabi bu kitaptada yaşlılıkları anlatılmıyorsa 2. kavuşmalarının ömrünü bilemeyeceğim merakım körüklenecek Elinize sağlık kızlar...
Sanırım Richard Burton'la evliliği öyleydi. Epey konuşuldu. Burada çok farklı bir olay var ama. Zevki kaçmasın diye yazmıyorum...