Merhaba .Teşekkürler clondike eline ve bilgine sağlık. Ben daha önce de yazmıştım sana ama Meral diye arkadaşım o adını hatırlayamadığım bd deki kadın kahramanın adının Chelsea olduğunu belirtti.Lütfen benim için o bd yi bulur musun? Eminim ki sen ve sevgili bdsever yıldızlıatlas bd bilgilerinizle o bd yi bana ve tüm küflü kardeşlerimize ulaştırabilecek bilgiye sahipsiniz... Haa bu arada bu kitapta kız ve erkek aynı evi paylaşmak zorunda kalıyorlar.Ayrıca adam üniversitede hoca ve çok ukala ama kıza da hasta oluyor tabii ki içten içten her bd de olduğu gibi...Lütfen lütfen lütfen okuduğum ilk bd olduğu için bende ayrı bir yeri vardır. O zaman 13 yaşındaydım ve aradan 25 yıl geçmiş.Dayımın kızı Nevin ablamın gizli yerinde tesadüfen bulup okumuştum ama tabii ki cadaloz hemen elimden aldığı için bitirmeyi başaramamıştım...Eee sonra da yengem bulup sobaya atmış ne kitabı alın elişinizi elinize deyip eyvah Eyvah. Gıcık kadın kitap düşmanı.Nevin Ablam hala muhabbeti açıldığı zaman senin yüzünden tek kitabımdan oldum der ama yine de kitabın adını söylemez ooof oooff işte böyle sevgili arkadaşlar...Bilen,gören, okuyan arkadaşların dikkatine be yaa Tekirdağ'dan selamlar...