Atatürk´ün olmadığını düşünün.. Çocukken bir hastalık geçirdiğini ya da ne bileyim atılan kurşunun saatine değilde yüreğine rastladığını .. Düşünün.. Ya da iyisi mi düşünmeyin..Ben düşünmek istemiyorum çünkü.. Sadece kazandırdıklarının değerini ve anlamını bilip koruyabilmeyi diliyorum.. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Keyifli okumalar...
Anlamlı bir günde 2 kitapla mutlu ettin beni Sevgili anonim. Hele de bugün... 9:05 de sokakta kimsenin durmadığı, sirenlerin çalmadığı bir bölgeden geçmek zorunda kaldım ve kahroldum....:kzgn::kzgn: Ellerine sağlık...:Frnds::gül:
Böyle bir günde böyle bir kitabı bizimle paylaştığın için çok teşekkürler anonim.. eline emeğine sağlık...
düşüncesi bile korkunç! çok teşekkürler anonim Asla karşılaşmak istemeyeceğim, düşününce bile köpürdüğüm bir manzarayla karşılaşmışsınız :kzgn:
Neden insanlar özgürlükten ve bağımsızlıktan korkarlar; kendi ayakları üzerinde durup varoluşunun sorumluluğunu taşımak zordur. Birçok yeterlilikleri gerektirir; bilgili olmayı, cesaret sahibi olmayı, kendine güvenmeyi, ilkeleri olmasını,... gerektirir. Biz bu konuda insanlarımızı eğitemediğimiz sürece ulusça varolabilmemiz için olmazsa olmaz olan değerlerimizi anlamalarını, kadir kıymet bilmelerini beklemek hayal olur. İşte bu nedenle anonim kardeşimin yaptığı davranış çok anlamlı olmuş. Tüm kalbimle saygılarımı yolluyorum sana. Sağol, varol.
Katılıyorum.. Bugün caddelere, televizyonlara çıkıp ben Atatürk´ü sevmiyorum diye haykırabilen zavallılar var maalesef..Halbuki meydanlara çıkıp özgürce düşündüklerini dillendirmelerini sağlayan bile sevmedikleri(!) Atatürk ,farkında bile değiller..Ne yazık..
Kitabın adı...yürekten vuruyor insanı... Bu değerli paylaşım için binlerce teşekkürler...Öğrencilerime Mustafa Kemal sevgisini öğretiyorum aydınlık bir gelecek için...emeğine sağlık...ellerin dert görmesin... .... Mustafa Kemaller tükenmez...........