Doğum Günün Kutlu Olsun Clondike

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda Pl1 tarafından 14 Eyl 2012 tarihinde açılan konu

1. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Dün uzun bir gün geçirdim foruma bile bakamadım
    Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu günler dilerim clondike İnşallah hep iyi şeyler sizinle olur

2. sheridan

sheridan Well-Known Member

forumumuzun renkli kişilerinden sevgili clondike, doğum gününüz kutlu olsun :) aileniz ve tüm sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yaşlar dilerim.

3. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Şimdi girebildim ve geciktim Sevgili Clondike emin küflüde herkesin seninle ilgili söyleyecek güzel bir sürü cümlesi vardır emeğinin ve cömertliğinin ulaşmadığı ekitap müdavimi yoktur.Kelimeler az gelecek ancak güzel yüreğin sevdiklerinle geçireceğin huzurlu mutlu sağlıklı nice günlere ulaşsın günün kutlu olsun iyiki varsın baki sevgiler selamlar

4. sleepless

sleepless Well-Known Member

Doğum günün kutlu olsun...

5. sevdem

sevdem Well-Known Member

sevgili clondike dogum gunun kutlu olsun iyi ki dogdun.....

saglıklı hayırlı ve uzun bir ömür geçirmen dilegiyle...tabiki butun sevdiklerinle...

6. gülay

gülay Well-Known Member

biraz geç kaldım doğum günü kutlaması için kusura bakmayın...geçmiş doğum günün kutlu olsun clondike...sevdiklerinle daha nice güzel seneler geçirmeni temenni ederim...kalbinden geçen tüm güzelliklerin senin olması dileğiyle...:Lv::canim:sevgiler...:gül::Lv::Lv:

Bu Sayfayı Paylaş