Dev mağazalar zinciri sahibi Alexander Fortunun başından dört başarısız evlilik geçmişti. Ölünce muazzam serveti dört oğluna kaldı. Ama bir koşulla Oğulları hiç evlenmeyeceklerdi. Peter Fortun zaten evlenmeyi düşünmediği için, bu koşuldan pek rahatsız olmamıştı. Dr. Elizabeth Merchant da kariyerini her şeyin üstünde tutan genç ve çok güzel bir kadındı. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Sevgili puar sen ve ben bu gecenin nöbetçi Küflüsüyüz sanırım Ellerine sağlık canım. Şimdi bunu okumadan uyumakta olmaz okursam da çırak uyanana kadar ayakta kalırım. Konusu ilgi çekici. E ne yaptın be canım sen şimdi Okuyayım da içim rahat etsin bari. Evlenseler miras yok evlenmeseler ah ah.. Nereye dönseler elleri bağlı vah ki ne vah... Güzel bir pazartesi süprizi oldu. Teşekkürler.
benim bildiğim mirası evlenmek şartıyla bırakırlar:saskin:, bunlarda böyle oluyo demek:füü: canım emeğine yüreğine sağlık:canim: mesajımı burada sonlandırıken, sizlere şu şarkıyla veda etmek istiyorum; "amman kimseler duymasın amman kimseler bilmesin sonra düşeriz dillereeeeee.....:Yihu:" :zuhaha: