Malzemeler: - 6 Adet baget - 2 Adet yumurta - 2 Paket susam - 1 Çay bardağı krema - Yarım çay kaşığı toz zencefil - Karabiber, pulbiber, tuz (damak zevkinize göre) Hazırlanışı: * Çukur bir kasenin içine öncelikle yumurtalar ve krema alınarak, bir çatal yardımıyla çırpılır. Baharatlar ve yeterli miktarda tuzda harca eklenerek birlikte biraz daha karıştırılır. * Tavuk bagetler önce kremalı harca daha sonrada susama bulanır ve ardından bir fırın poşetine dizilir. * 200 derecelik fırında tavuklarımız iyice kızarana kadar pişirilir. Not: * Baget yerine kanat ya da dilimlenmiş tavuk da tercih edilebilir. * Dilerseniz yine bu uygulamada yok ama kremalı yumurtalı harcın içine 3 yemek kaşığı kadar soya sosu da ekleyebilirsiniz. Alıntıdır.