Malzemeler: 1 kg ıspanak 1 su bardağı beyaz ve kaşar peynir rendesi 3 yumurta Biraz sucuk yada pastırma Az tuz Pulbiber 1 yufka Biraz zeytinyağ Yapılışı Önce ıspanak yapraklarını orta büyüklükte doğrayıp bol suya bastırıp 3-4 kez suyunu değiştirip iyice yıkayalım. Yıkadığımız ıspanakları kaynayan suda 5-6 dakika haşlayalım ve bir süzgece alalım iyice süzülen ıspanakları birazda bastırarak sıkalım haşlanan ıspanağa yumurtaları,peynir rendesini,pastırma veya sucuğu,az tuz ve pulbiberi ekleyip karıştıralım diğer tarafta orta boy bir fırın kabını zeytinyağ ile yağlayalım,bir yufkayı buruşturarak yerleştirelim ve üstüne de biraz zeytinyağ gezdirelim hazırladığımız ıspanaklı karışımı yufkanın üzerine yayalım ve 200 derece ısıttığımız fırında 25-30 dakika pişirelim biraz dinlendirip ılıklaşınca servis yapalım.