Flora Kidd – Gizli İstekler Gelişim Beyaz Dizi No: 292 İngilizce Adı: A Secret Pleasure Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS Arka Kapak: Bağımsızlığına ve işine düşkün, evliliği, içinde aşka yer olmayan bir ilişki olarak gören Norma, Aubrey’nin evlenme teklifini de yalnızca, güvenebileceği bir erkekle, huzurlu bir yaşam sürmeyi umduğu için dikkate alıyordu. Oysa İtalya yolculuğundan tanıdığı Roberto Cortelli, genç kızın tüm inançlarını kökünden sarsmıştı. Norma, tanıştıktan birkaç gün sonra kendini Roberto’nun yatağında bulmuş ve ona delice âşık oimuştu. Roberto da ondan hoşlanıyordu. Ama genç adam, Norma’nın her şeyi terk ederek kendisiyle yaşamasını istemesine rağmen evlilikten söz etmiyordu. Sonunda Norma, Aubrey’nın mantıklı önerisini kabul etmeyi yeğledi. Ama Roberto’yu da bir an olsun aklından çıkaramıyordu... Kitabın İçinden: Roberto’nun bakışları yumuşak, ama karanlıktı. Parmaklarının ucuyla Norma ’nın yanağına hafifçe dokundu. «Arrivederci, Norma. Tekrar görüşmek üzere. Floransa’yı beğeneceğini umarım.» Roberto yeniden arkasına yaslanmış ve gözlerini kaçırmıştı. Gururu hemen Norma’nın imdadına yetişti. Roberto’nun kollarına atılmak ve onu bir daha bırakmamak gibi bir aptallık yapmaktan onu gururu kurtarmıştı. Neşeyle gülümseyerek, «Beğeneceğimden emin olabilirsin. Hoşça kal!» dedi ve arabanın kapısını açıp dışarı çıktı. Roberto’nun arabasının gürültüsü Roma sokaklarında boğulurken Norma da gözyaşlarına aldırmayarak otelin kapısından giriyordu. Açılmış İçerik: indir şifre kuflu Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS emeğinize sağlık... bu kez başardım işte ilk teşekkür benden sizlere ... Clondikecığım kitabın içinden olan bölüm özetten daha ilginçti oku beni oku beni diyor:zuhaha::zuhaha: dipnot: ben yazana kadar 3. olmuşum:zuhaha::zuhaha: gitti yine 1. lik madalyam.:zuhaha:
Kapak enteresan..Sanki kadin baygin gibi duruyor..Kitapta bayilmali bölümler var mi ki acep? Clondike ve Serres emeklerinize saglik..