Geri Sayım...

'Forum Oyunları' forumunda ToXiCiTY tarafından 17 Haz 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

829.mesela benim ramazanda ağrır en çok bu sene iyi geçti Allahtan...bi de böyle yat kalk yat kalk olur ya insan kısa aralıklarla,işte o zamanlarda da ağrır

2. tantana

tantana Well-Known Member

828..sen çocukların bebekken çok zorlandın o zaman.yat kalk çok zordur..

3. ekabir16

ekabir16 New Member

827

ist yaşarken başım çok ağrırdı ,sol el bileğim her gün ağrırdı ve çay bardağı bile tutamazdım
    her ay grip olurdum sıcak ve kuru bir şehre gittim baş ağrılarım geçti el bileğim iyileşti ve çok seyrek grip oldum
    en şaşırdığım el bileğim her gün ağrıyan bilek nasıl iyileşti hemen geçmedi bir süre devam etmişti
    buraya ilk geldiğimde çok korktum yeniden ağrıyacak diye

4. zipper

826..evet tantana gece emzirmeleri çok yıpratıyordu beni

ekabir,istanbulun nemi,rutubetli havası romatizmaya yol açıyor maalesef ama seviyorum bu şehri

5. tantana

üf sen söylersin diye bekledim zipper :D ama fark etmedin sanırım..

ekabir geriye doğru sayıyoruz kuzum ;) uykun gelmiş olabilir senin de.zira ben zipperi, bermer ve little karıştırdım :D

ben sadece şunu söyliyim, üniversiteye gelen egeli arkadaşlarımın istanbulda yüzünde sorunlar çıktı. tekrar memleketlerine dönünce de düzeldi.havası bile pis yaa. ama yine de başka yerde yaşayamazdım ben.

6. zipper

evet ben de....wade gibi istanbul...uyuz ama yine de en sevgili :D

7. ekabir16

ekabir16 New Member

8. alkane

alkane Well-Known Member

9. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

823.... İst yasıyorum ama bir türlü sevemedim. Sevecek birsey arıyorum ama yok. Sadece cocukların eğitimi için katlanır galiba.

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

822

Ankara'ya gel güzelim beklerim ;)

11. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

821

İstanbul'a gezmek için gelmiştim, ama beni de huzursuz etti İstanbul, sevemedim. Ankara mesela daha katlanılabilir gibi geliyor. Aslında deniz olan bir şehirde yaşıyorum ve genelde deniz olan şehirlerde yaşayanlara, yine deniz olan şehirlerde yaşamak daha kolay gelir ama hayır, İstanbul zor bir şehir. Stresli, her an kendini kollamak zorunda olduğun bir şehir. Çok güzel ama güvenilmesi zor. :)

12. tantana

13. alkane

alkane Well-Known Member

14. bukito

bukito Well-Known Member

818...

15. tantana

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

816... yaziyorum ama ne haltetmeye yazdigimi ve bu oyunun mantigini cözebilmis degilim..sifirlayinca ne olacak?? eksiye mi gececegiz??

17. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

815
    bence geriye doğru sayabiliyor muyuz onu ölçüyor bu oyun.:zuhaha:

18. ekabir16

ekabir16 New Member

814

1 den 1000 e gideriz

19. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

813 benim fikrim 2000'den geriye sayalım 4 basamaklı sayı bilgimizi de ölçeriz

20. tantana

813...bilinmemezliğe oynuyoruz anonim.

Bu Sayfayı Paylaş