Helen Bianchin – İpeksi Akşamlar / Gelişim No: 474 Gelişim Beyaz Dizi No: 474 İngilizce Adı : Dark Enchantment E-Kitap: Clondike Arka Kapak: Karşısındaki ayna kusursuz olduğunu söylüyordu. Kris de zaten kusursuz bir genç kız olmak için eğitim görmemiş miydi? Üvey annesi Angela ve ‘velisi’ Jaret, onun, yaşadıkları yüksek sosyete ortamına uygun olarak yetiştirilmesi için servet harcamışlardı. Şimdi de Kris’den beklenen Jaret’la evlenmesiydi. Muazzam bir servetin mirasçısı olan iki gencin evlenmesinden daha mantıklı ne olabilirdi? Kris’in duygularıysa söz konusu bile değildi ve aklı başında bir genç kız gibi bunları bastırmasını bilmeliydi. Kitabın İçinden: “Evet mi, hayır mı Kris?” Jared’ın önerisini kabul etmek bir kaplanın yanına sokulmaya benziyordu. Ama Kris’in başka seçeneği de yoktu. İnternette uzun zamandır e-kitap olarak bulunuyordu. Küflü’de alıntı olmasın diye yeniden taradım. Okumamış olanlara keyifli okumalar!...:gül::Frnds: Adamı da üvey anneyi de sevmedim. Bu kadar uyuşuk olduğu için kızı da tabii. Neden başka seçeneği olmasın ki!... Açılmış İçerik: indir Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
Okumuştum, ama yine okurum Olaya nereden baktığına bağlı, tek seçenek diye bir şey yok bence. Seçmemek de bir seçenek teşekkür ederim.
Sevgili clondike, yeni bir enerji ile yeni yıla başlamışsın gibi görünüyor Devam arkadaşım! Emek ve paylaşım için çok teşekkür ediyorum.