BD Harlequin Kate Walker - Çölde Aşk

'E-Kitap' forumunda aysekoc tarafından 24 Mar 2011 tarihinde açılan konu

1. burcukk

burcukk Well-Known Member

teşekkürler

2. adiloş

adiloş New Member

Sevgili Ayşe, sana ve kızına çok teşekkür ederim. Bak bu kitapla ilgili hiç yorum yapamıyorum, bu durum benim için büyük eksiklik :) Neyse forum kirliliği yapmadan gideyim ben. Sağolun var olun.

3. burak05

burak05 Well-Known Member

ellerine sağlık ayşe koç teşekkürler

4. aysekoc

aysekoc New Member

Forum kirliliği ne demek canım arkadaşım:canim: senin yorumarın msjları her zaman en sevdiğim şeylerdendir zevkle okudum her zaman kitabı oku ondan sonra yorumlarını bekliyorum :Frnds:

5. anastasia

anastasia Active Member

tşkkrlr

6. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

teşekkür ederim

7. denizkaptan

denizkaptan Active Member

tesekkurler

8. selinnur

selinnur New Member

tşkkrlr

9. eylul1

eylul1 Active Member

emeğinize elinize sağlık teşekkürler

10. szr

szr New Member

teşekkürler

11. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

12. as_per

as_per New Member

teşekkürler

13. fetih

fetih New Member

Teşekkürler, hepinizin yazdığı özetler kısa uzun farketmiyor, çok güzel oluyor:)

14. emine

emine New Member

teşekkürler

15. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Bir gördüm başlığı gözlerim kocaman açıldı. Bu kadın rahat durmamış yine dedim:D Hasta hasta bu ne hamaratlık usta'm. Sen iste senin için özetin prensesini çıkarayım. Bu arada gelin kızımın ellerine sağlık:D Hamaratlığa başlamış yani:D Eh sen veliahtını yetiştiriyorsun ne güzel. Bende çırak için güzel planlar yapıyorum. Biraz büyüsün daha fazla çalıştırıcam.
    Serra gider ayak kapmışsın bdyi hadi gözün aydın hamsim. Allah yolunuzu açık etsin. Dualarım sizinle. 3 gün kardeşinle doya doya hasretlik giderirsin inşallah.
    Yne bir şeyh ve şeyhin musallat olduğu batılı bir dilber vardır. Niye hiç arap dilber batılı centilmen yazmazlarki:) bu bd yazarlarının fantazileride çok enteresan yani: binbir gece masallarını çekici buluyolar kesin.
    Kısa keseyim:) Ellerinize sağlık usta'm ve gelin'im. Teşekkür ederim bu bdyi çok özel bir yere koyup oğluma göstericem sözlüsünün eli değmiş diye:p:zuhaha:

16. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Selametle gidip gel biz bekliyoruz buralarda :gül:

17. asos79

asos79 Active Member

teşekkürler

18. Yakamoz34

Yakamoz34 Well-Known Member

Emeğinize sağlık,teşekkürler paylaşımınız için ....

19. janeeyre

janeeyre Active Member

tesekkurler

20. aysekoc

aysekoc New Member

Kaynanasına yaranmak için yapıyor:pbaktıki onun gönlüne giden yol kitaplardan geçiyor oda bu yolda ilerlemeye karar verdi,:Dniye hiç arap dilber batılı centilmen yok çünkü bu kitapları batılı dilberler yazıyor ve onların hayali(fantezisi) harem veya zengin ve yakışılı akdenizli erkekler:füü:

Bu Sayfayı Paylaş