Kathleen O’Brien – Hatırla Sevgilim Harlequin Romance No: 129 İngilizce Adı: A Forgotten Magic (1994) E-kitap: Clondike Arka Kapak: Kelsey üzerinde uğursuz kara bulutların dolaştığına inanmıştı... babasının alkol ve kumar düşkünlüğü, nişanlısının bu konudaki şantajları ve sonunda kendi sebep olduğu trajik kaza... ölüm. Onu kurtaracak sihir sadece Brandon'un elindeydi, ama Brandon da bu trajik kazada hafızasını kaybetmişti. Kitabı Sevgili Beyaz’a armağan etmek istiyorum. Keyifli okumalar…:gül::Frnds: Ön Yorum: Kötü baba, fedakar kız, hafıza kaybı kriterlerine eklenecek bir BD daha… BEYAZ'ın yorumu için buraya tıklayınız. Açılmış İçerik: indir Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
Cok cok tesekkürler:sak sak: Bütün konular ayni kitapta mi toplanmis yani:füü: Bakalimkime ne kadar sinir olacam:kzgn: Gönlüne saglik :gül:
clondike sana inanamıyorum bu yazar en sevdigim bdnin yazarıdır ve yıllardır baska kitabını bulamayınca kadının tek kitabı var sanıyorum çok tesekkürler:canim:hele suan:'( bunu yaptın ya ne diyim ben sana artık :Lv:
Betty Neels kitaplarında da kötü anne ve fedakar kız olur neyse burada karakter değişmiş sevindim paylaşım için teşekkürler Clondike... emeğine sağlık.