Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi geceler,
    Geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize.
    Meleksîm sanada geçmîs olsun canim.. Eğer sendede öksürük şikayeti başlarsa beraber Kafe'ye taşınıp yatağı bir köşeye serelim...

Evde öksürüklerim yüzünde uyutmuyormuşum bizimkileri, gece olunca kıy köşe geziniyorum... Rahatsız olmasınlar diye.. Ah ahh onlardan biri öksürse ben başlarında sabahlarım.. Bu nasıl bir durumdur? Çözemedim bir türlü....

2. bermer

bermer Well-Known Member

Nur tanesi, bu kadir kıymet bilmezliktir canım, aksırıp tıksırmalarında, seslenmelerinde yanında olma senden fenası, uykucusu yoktur. Ama sen rahatsızlan, mıkırdan, öksürdün, horladın, pırtladın, hapşırdın, bir rahat uyuyamadık, 10 paralık uykumuz var be olur... Hani nerede, rahat yataktan kalkıp bir çorba pişireyim, anneme bir bardak su vereyim, cık olmaz, hiiiç dert etme, normal olmayan bu durumu bile kabulleniyor bünye... :D :D

3. alkane

alkane Well-Known Member

Tatlı düşler küflüm...

Çok geçmişler olsun Nurcum :gül: Allah acil şifalar versin canım:) ah ahh annelik ve eş olmak böyle olmasa gerek diye düşünüyorum, sen herşeye katlan karşılığı senin ki gibi olmaması lazım:/ kızdım bak onlara şimdi.:eek:ff:

4. zipper

zipper quae nocent docent

Geçmiş olsun meleksi ve nur...nurum, ballı limonu denedin mi öksürük için o da iyidir.bi de tereyağ pekmez verirdi annem biz küçükken o da keserdi. Bazı şeylerin değeri hiçbir şeyle ölçülemez,çünkü yapılan fedakarlık ve iyiliklerin bir karşılığını bulmak zordur.Annelik bunlardan biri...vefalı olmak da her kula nasip olmadığından, yaşadığımızla kalıyoruz sanırım. Her şeye rağmen doğru olanı yaptığımızı bilmenin rahatlığını sürmek de güzel,hatta o her şeyi karşılıyor benim gözümde..neyse efendim kadınların bir dokun bin âh işit konularından biridir bu da :D Günaydın küflüm , güzel bir gün olsun herkese :)

5. gülüm

gülüm Member

nurcuğum o öksürük müydü, deprem oldu da taaa biz buralardan hissettik sandımdı...kovarlar seni bak binadan, az içinde tut öksürüğünü, aksırığını...:zuhaha: kadın kısmısı hasta olur mu hiç? :kzgn:
    sağlam basıcan bu hayatta ...

daha önce paylaştım mı hatırlamıyorum; yüzümüz gülsün ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WweJ1GxtlKo]don duran - titre bakalım - Sağlam Basıcan - YouTube[/ame]

GÜNAYDIIIIIIN KÜFLÜM

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

7. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydin küflü...

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

Gunaydinlar..

9. zipper

Aman yaaa :D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nABuVHJCaAA]Atilla Taş'ın Sevgililer Günü Hediyesi - YouTube[/ame]

10. alkane

alkane Well-Known Member

Selam küflüm:)
    Gülüm eklediğin video çok manidar olmuş, sevdim:) Ama en çok o kaportacıya bayıldım ya,:zuhaha::zuhaha: Nuri Alço vari bişeydi:füü:

11. bermer

bermer Well-Known Member

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C9DFqGwRwfs]Yeni doğmuş bebek annesinden ayrılmak istemiyor - YouTube[/ame]

Kıyamam beeeeeeee.... :)

12. zipper

Oyy o nasıl güzel bi an,annenin yerinde olsaydım kesin ağlamıştım,maşaallah Allah ayırmasın :)

13. gülüm

gülüm Member

annenin yerinde olmasam da ağladım ben...
    1.14 sn. de, sözlere dökemediğim milyon tane anı düştü zihnime...

14. ela86

ela86 Well-Known Member

merhabalar küflüm

video çok güzeldi kıyamadım bebişe hiç

15. zipper

Seyrederken ben de ağladığım için onu yazdım,özellikle ilk doğumumda sürekli gözlerimi ve burnumu silmek zorunda kalmıştım :D Aradan 7 yıl geçtiğine inanamıyorum,dün gibi sanki :Lv:

16. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar küflüm:)
    ben videoyu dün nette ağlayarak izlemiştim,ayyy pek sulu gözüm ya:(

17. zipper

iyi akşamlaaaarr :)

18. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar canlar
    bende çok sulu gözlüyüm eminim ağlarım bende zipim :)

19. zipper

Sen kesin ağlardın eloşumm :mjk: ağlama yine de :)

20. gülüm

gülüm Member

iyi akşam deyip kaçayım bari... kafe boş, ışıklar açık :cool:

bu arada annem arnavla khushiji'yi babama izletiyormuş, 57. bölüme gelmişler...
    bitirin de güney kore'ye geçecez dedim, pek heveslendiler :zuhaha:

neyse gidip şöyle eğlenceli bir kore dizisi bulup izleyeyim...
    tavsiyesi olan var mı? varsa camı tıklatsın :D

Bu Sayfayı Paylaş