nur annem bir ara kullsnırdı ondan makinaya kapsülü yerleştir iğnelerini basttır sonrada bir kerede içine çek ilacı eğer aynı ilaçsa
Hayırlı akşamlar küflü. Bizde de o meretten var,ama tabletli makina hiç kullanmadım canım.Bizimki alerjik astım olduğundan,alerji ilaçları ve fısfıs veriyor dr. Ispanaklar şimdi ne diyor acaba :füü:
iyi akşamlar küflüm... geçmiş olsun hasta küflüdaşlarım, tez zamanda iyileşmenizi diliyorum... küçük kuzucuğumla, kendimizce müzik yapıyoruz, evcilik oynarken nasıl oldu da oyuncak tencere kapakları elimize zil, plastik kaşıklar sopamız, küçük tencereler davul oldu artık...fonda hint müziği...alt komşu çıkmaz umarım
iyi akşamlar canlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için dün gece fenaydım hatta doktora gidip iğne yedim ama bugün daha iyiyim fatma ve nur sizede geçmiş olsun inş çabucak iyi oluruz hepimiz
An itibariyle lezzetlimiydik acaba diye? soruyorlardır İyi akşamlar küflüm Ela ve Fatma sizlere de geçmiş olsun:gül:
Sen o kadar emek ver,bak nankörlerin sorduklarına :hih:Sirkeli sularda yan gelip yattılar,sonrasında bıcı bıcı yapıp ,senin o titiz ellerinde arkadaşlarla kaynaştılar,birde sordukları soruya bak :kzgn: Hemde sibel kardeşe bir kaşık bile kalmamışken :füü: Hayırlı geceler herkese ve sağlık sıhhatler...
günaydın küflüm kahvaltı benden, buyrun misafirler, davranın bizimkiler ( bizimkiler Küflüdekiler oluyor)
Günaydın çitimm eline sağlık çok iştah açıcı görünüyor, ilk ben geldim, yerimi alayım, evin delisi baş köşeye geçermiş
Günaydın, Çitim sağol canım iki lokma alıp hemen gidiyorum.. Çocukları okula, eşimi işe yollamam lazım.. Gelenlere afiyet olsun.. Ellerine sağlık, nefis olmuş hepsi.... Geçmiş olsun mesajlarınıza teşekkür ederim... Daha iyi olucam inş. Bu gece öksürüklerim daha iyiydi ..yarı yarıya azaldı... Uyumak ne güzel bir şeymiş yarabbim.. Ne zamandır uykuya hasrettim...
Günaydın, günaydın, günaydınnnnnnn Çitim sofra harika :mjk: güzel bir gün diliyorum hepimize [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZkOEkHXorY4]Arım Balım Peteğim - Nesrin Sipahi - YouTube[/ame]
Herkese hayırlı günler Hımmm bende bir sandalye kaptım,oooo çiçeklerimizde varmış,günüm aydınlandı,ellerine sağlık çitlenbik. Nur daha iyi olmana çok sevindim canım Alkane: Tereyağlı ballı ekmek
Geçmiş olsun Nur, Günlük olarak Dr'un söylediği miktarda fıs fısı kullan ve 2 puf çek her birinde derin nefesle... Sürekli çantanda olsun, sıkıştığında kullan, polen zamanlarına dikkat et ve özellikle dumanlı ortamlardan uzak dur, yanında sigara içtirme ve de çok ağır kaldırma ciğerlerine yük bindirme, rutubetli ve nemli ortamlar öksürüğünü arttırır, merdiven çıkarken dinlenerek çık... Duruma göre önleyici ve iyileştiriciler var, bazısı kortizonludur, dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın ama hastayım diye düşünerek de hayatını engelleme, biraz özenle rahat olabilirsin... Astımlı yakınım hapishane de gördü, polis şiddeti de, gazda... Eşim de sigara da içer bu hastalığa rağmen... Annem at gibi koşturur yerine göre... Sen rahat ol yeter... Çitlenbikk'im, senin manzaraya sonra bizim masaya baktım, size taşınmaya karar verdim, adres neydi senin ? :zuhaha: :zuhaha: Güzel bir gün olsun...
iyi günler kuflluler..ben yemek yapmaya gidiyorum..başarılar dileyin bana çünkü canım hiiiiiççç yemek yapmak istemiyoırrrr..
günaydın küflüm.... biraz neşelenin [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ouOWJm22cnA]Dilber Ay & Kahtalı Mıcı - Akşama Geleceğim - YouTube[/ame]
buyur bermerim geleceğin saati bildir kapıyı açık bırakayım, hep açık olursa sinek girer çay kahve servisi, artı istedidin bir kitap yada arnavları seyredersin bak koltuklar seni bekliyo bebişelride getirebilirsinsin bermeri görmek isteyende gelebülürrrrr