Günaydın, Bu sabah pazar kahvaltısında değişik bir şeyler yapmak istiyorum... Nette biraz gezinip tarif bakıcam... Herkese güzel gir pazar günü olsun...
Günaydın Küflü, Japonya da Hokkaido'da giderdik mesela, bahar bahçelerini görmeyi çok isterdim, tam zamanı aslında... Buralara tırmanmak ayrı bir keyif olurdu, renklerin dünyasında dinlenirdik... Aaah aah... şu ara yine bunaldım, tam da ihtiyacım var ama... Kapak bile kaçmanın yolunu buldu, yarın jürisi var projesinde çalışmak için laptobunu alıp çay bahçesine kaçtı... "İnternet var, kapalı alan, sıcak, çay kahve hemen geliyor, sigara da içiliyor, kimse de yanıma gelmiyor, ohhh missss" dedi bir de... Gecem gündüzüm karıştı, ben nerelere gidem ? Neyse keyifli ve sağlıklı pazarlar herkese...
dünyanın enbüyük akvaryumunun 2. sanırsam japonyada bende orayı görmeyi çok istiyorum bu bağ bahçe turları bana göre değil ama arkadaş hatrı için çiğ balık yerim. tabi akvaryumada gidersek bu arada kapağı çok taktir ettin güzel taktik. ben de kursu bahane edip ev işlerinden kaçıyorum 2 haftadır :füü: :füü: tatlı rüyalar herkese.....
seçimden sonraki hafta sorun çıkmazsa yeni eve taşıncaz toplanma falan filan derken bu hafta herkesin sinirleri gerginleşcek adım gibi eminim
Günaydın Ahali, Taşınmanın en güzeli toplanmadır bana göre ama yerleşme olunca o işi yerime başkası yapsa asla hayır demem... Güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim...
iyi haftalar küflüm... bende toplamayı sevmiyorum taşınırken... fatmacım siz toplayın, ben gelir yerleştiririm japonya'da şu bahçelere de uğrayalım mı? resme bakarken bile çiçek kokusundan başım döndü:zuhaha:
günaydın küflüm, güzel bir hafta diliyorum hepiciğinize .... bırakın taşınmayı ben temizlik yaparken evin halılarını bile toplamaya katlanamayorum.:zuhaha::zuhaha: