Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ay bana yolla benim halıları yıkasın Bermerin hazır öğrenmiş boşa gitmesin emekleri...

günaydın kuflum...

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

çok tatlılar allah sağlıklı ömür versin halı yıkama işini kapağa bırakçektin baba olmak kolay mı baba kız yapıversinler dermişim enişte de beni aforoz edermiş:D

3. fatma20

fatma20 New Member

iyi öğleler küflüm nasılsınız
    bizim burda yolculuk hazırlığı başladı ailecek bileciğe gidecez ben annem 25 mayısa kadar orda durucağız yarın gideceğiz allah nasip ederse

4. zipper

zipper quae nocent docent

Hayırlı yolculuklar Fatma,güzel zamanlar geçirin inş. sınav sonucun ne zaman belli olacaktı ? İyi günler Küflüm :)

5. çitlenbikk

Hayırlı yolculuklar fatma

6. Pl1

iyi geceler küflüm :)

7. zipper

iyi geceler :bye:

8. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

bermerim hava soğuk aman kızları karıştırma bu işe yaz gelsin hele o zaman yıkarlar
    iyi gezmeler fatma

9. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm ve hoşçakalın

10. bermer

bermer Well-Known Member

İyi geceler Küflü,

Di mi Ela86, yaza su ile bol bol oynasınlar da o havalar gelecek mi acaba ?

Pl1'im, ben bile su ile az oynadım sıcak olsa da üşüyorsun sonrasında, iyi ki Moskova da falan değiliz, soğuktan hiç iş yapamazmışız... :) Bizim daha 5-6 parça halımız var, ama aspirix'i fazla kullanınca deriyi asit gibi yakıyor, haftaya kısmet bakalım...

Kaloriferler söndü bizde, kızların odasına ısıtıcı yakıyorum sabaha kadar, o kadar üşüyruz yani... Alkane seni düşünemiyorum canım, Allah kolaylık versin...

Haydin Allah rahatlık versin herkese... :D

11. zipper

Günaydın canlar güzel bi gün olsun ins .,Hayırlı cumalar :)

12. çitlenbikk

Günaydın

13. alkane

alkane Well-Known Member

Selam ahali, hayırlı cumalar olsun :)

Bermerim biz Moskova'ya gayet yakın olduğumuzdan havalarımızda aynen öyle :dil: 1 Mayısdan beri kaloriferlerimiz yanmıyor ama son günlerimiz yağmurlu ve ılık geçiyor. Kız Bermer benim halılarada bir el atsanız evcek biz eşlik ederiz size kuzularımla :D :D Gerçi bizim dış cepheyi hala bitiremediler, geçen kıştan beri iskele binanın dışında:kzgn: camlarımı mahvettiler hep harç ve boya :kzgn:balkonlarımda yapılmadı :eek:ff: onları bekliyorum bir bitse komple yaz temizliği yapılacak evde

14. fosilll

fosilll Well-Known Member

Hayirli Cumalar

15. gülüm

gülüm Member

merhaba küflüm...

yazamıyordum uzun zamandır.

Herkes iyi mi?

çay tepsisini alıp, çekirdeği koluma sıkıştırıp PI1'in kapısını çalasım var? eee n'eler oldu abla ben yokken? diyesim var...o yoksa Zipper'im evdedir, bu yağmurda nereye çıkacak? az laflarız havasında yani....
    ama sanırım sadece Çitlenbik evde, pencereden bakıyordu yine :p

başımda milyon tane iş vardı arkadaşlar...büyük kızın teog sınavı fena değil, sonuç bekleyeceğiz artık...küçük kuzum, boğazında beta mikrobu illettinden çok çekti, ona bakarken kendime dikkat edememişim...ben de betaya yakalandım, on tane iğne, yiyorum tek tek...

beta mikrobu vücuda yerleşen pis bir mikropmuş...halsizlik, kas,eklem ve baş ağrısı korkunç, benim gibi koca kadını 4 gün yatağa devirdi...tedavi edilmezse ilerde daha büyük hastalıklara yol açıyormuş...allah korsun...
    bu arada yaz aylarını pek severmiş beta, dondurma yiyen çocukların boğazlarına sızı verirmiş...penisilinle tedavi ediliyor sadece...
    aman kuzucuklara dikkat, uyarayım dedim gelmişken...

neyse akşama uğramaya çalışayım, herkese sağlıklı bir gün diliyorum :)

16. fatma20

fatma20 New Member

iyi öğleler küflüm bilecikten selam nasılsınız
    burası güzel ama bide tel çekse

17. bermer

bermer Well-Known Member

Selam Küflü,

Mutfağı elden geçiriyorum, merdiven in bin yoruldum, molaya geldim... Boğazım gıcıklanıyor biraz... Kızları uyutup uzansam mı acaba? :)

Biz soğuk algınlığıyla, hastalıklarla hep boğuşuyoruz, ilaç almadan gün geçmiyor, 3 gün önce Dr çıktık ilaçlar devam dedi... Dr'u akraba görüyor kızlar artık, çiçek topluyor veriyoruz, koridorda yürüyor bacaklarına sarılıyoruz, o derece yaniii... :)

Az önce annem aradı, okullarda su çiçeği salgını başlamış, kızın öğretmeniyle konuş dedi...Pöööf...

Neyse güzel bir Cuma akşamı yaşayalım hep beraber... :)

18. Pl1

iyi akşamlar küflüm.

geçmiş olsun Bermer, kendini çok yorma ...

19. zipper

Hoş geldin Gülüm,oğlum iki kızım bir kere beta oldu,tedavi edilmezse kalp hastalıklarına kadar gidiyor ucu,Allah hepinize şifa versin,size de çok geçmiş olsun Bermer,okuldaki salgınlar çok fena sonu hiç gelmiyor,özellikle kusma ve ishal vakalarının.İyi akşamlar Küflüm :)

20. çitlenbikk

iyi akşamlar küflü
    fosill gelmiş , gülüm gelmiş hoşgelmişsiniz,özlemiştik sizleri
    gülüm geçmiş olsun canım,bermerim sizede geçmiş olsun
    ah gülüm bir de evde olabilseydim camdan bakıcaktım bu gün ama yağmur
    bütün gün durmadı ve ben dışarlardaydım ancak otobüsle metronun camından bakabildim
    eve vardığımda sudan çıkmış vileda gibi üstümden sular damlıyordu

Bu Sayfayı Paylaş