Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

bermercim sana ve kızlara çok geçmiş olsun

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Bermerim geçmiş olsun canım ,
    Bermerim anneciğine de geçmiş olsun allah şifalar versin

3. zipper

zipper quae nocent docent

Ruhum daraldı , ne sıkıntılı bir gün :/ Ölen 205 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine de sabır versin Mevlam..
    Hayırlı günler küflüm...

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

tünaydın küflüm :(

5. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Iyi günler dileyecegim ama, günün iyi tarafi falan kalmadi ki :(( Hepimizin cani yandi

6. zipper

Akşamı ettik bugün de....

7. Begüş

Begüş New Member

iyi akşamlar dilemeye elim varmıyor :( Herkese sabır diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizim de yureklerimize düştü ateş :((

8. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar,

İyi olacağız can bedende oldukça, olamayanlar ne yapsın...

Anonim, Canım çok geçmiş olsun! Acil şifalar olsun Anneciğine, bence çok terbiyeliymişsin az biraz ısıraydın ya... Tak çıkar yap aç kapa, hayır gençleşmenin sırrını mı buldu boyu mu uzuyor yoksa gizlice kadın futbol kulübüne mi üye de error veriyormuş hep aynı yerden... Yoook sakın maratona katılıyor da ondanmış deme... Mesleğinden habersiz beceriksiz kasapların eline düştü deme de ne dersen de yani...

Ahhh ölenleri rahmetle ansakta bir Soma'lıya Somaliliye olduğu kadar ağlanmıyor artık bu ülkede...

Ama bunu da unuturuz 3 güne 5 güne gündem değişir, ölenler öldüğü ile kalır gider yine, bir kaç kişinin yeri değişir tavlada oynar gibi, üç ay sonra kömürün tonu bu kadar olmuş dediğimizde o madencilerin hiç esamesi okunmaz, insanlar bir lokma ekmek uğruna ölmeye devam eder, insanlık ölmüş cenazesi arafta...

Boş ver.... iki dua etmiş olup içimizi rahatlatalım yine de....

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Ah be canım… Bes sene önceki ilk ameliyatta yapmış hatayı, ikinci sınıf terzi yamağı.. Ikidir düzeltmeye uğraşıyorlar ki tüm hikayeyi anlatmaya kalksam garanti veriyorum yılın mizah öyküsü çıkar… Beş senede kasları toparlansın diye yaptığı onca jimnastik sayesinde gayetle genç bir vücuda sahip olmanin yolunu buldugunu söyleyeyim; sen anla yani.

Öte yandan hayat dediğin pamuk ipliğine bağlı.. Insanların o hallerini gördükçe „Bizimkiler de sorun mu şimdi?“ diyesim geliyor.
    Ve ne yazık ki haklısın..Üç gün sonra gündem değişir, ölen öldüğüyle , geride biraktiklari yandığıyla kalır. Sorumlularda hiçbir şey olmamış gibi yüzsüzce ortada dolanmaya devam ederler…

Bir günü de böyle mi bitirdik nedir?

10. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

anonim annecğine geçmiş olun

rabbim ne kadar kara bir gündü yürekler dağlandı analar babalar evlatlar eşler yandı sen sabır ver allahım hepimizin başı sağolsun

11. meleksi

meleksi Well-Known Member

canım sıkılıyor..kufluler..haberlerde daha kayıp haberleri devam ediyor..millet olarak başımız sağolsun..

12. bermer

bermer Well-Known Member

Ölen sayısı ilk anda belliydi canım bu taktiktir, bir anda açıklanmaz 600 kişi öldü 274 ne ki ? Bir anda rakamı vereceksin de tepki mi çekeceksin...

17'yle başlarsın ki aralıklarla çalışıldığı da görülsün der sayıyı arttırırsın, akıl var mantık var, ağababaları kaç kişi çalıştırdığını cebinden ne çıkacağını ne elde edeceğini iyi bilir, cebinden parası çıkacak adam kaydını kuydunu adıyla sanıyla tutar...

Hesapla Günlük 3 vardiya halinde çalışan 5.000 işçi, üstekiler mühendisler de 500 kişi, vardiya başına 1500 kişi düşer, hepsi aynı panelde çalışmaz, damar gibidir kanallar, her kanalda çalışan insan sayısı da kaydı da bellidir....

Yangın trafodan değil içeri hava fazla hava basılmasıyla oluşan kömür yangınından çıkan alevsiz kömür yanması yani karbonmonaksit zehirlenmesi ile olan sinsi bir ölüm...

Cesetler Karaağaçta soğuk hava depolarına aralıklı sevk ediliyor, hiç birinde de bildiğin yanma yok, uykuda gibiler....

Üzülsen ne fayda yaşa takmış herifin ölenler mi umurunda olacak...

Diliyorum ki buna sebep olanlar, göz yumanlar, oyunu satanlar, kazadır ölümdür kaderdir diyenlerin dilleri dolansın, gözleri aksın aklı bulansın en derin cehennem çukurlarında kaynasın, su istediğinde para aksın boğazından, son nefeslerinde iblisleri kucaklasın... 7 düveli ahlarla beddularla inim inim inlesin... Allahım gün yüzü göstermesin hiç birine... Toprak bile yeri geldiğinde kussun...

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Amin diyorum ben de …

Kayıplarımızın sayısı bir olsa ne olacak 1000 olsa ne olacak? Değil mi ki siz hatanıza kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz.. Bir kişi olsaydı siz daha mı az suçlu olacaktınız?
    Siz değil misiniz ki , özelleştireceğim diye madenleri peşkeş çeken; siz değil misiniz ki „Orada çalışırsan riski kabul etmişsin demektir“ demeye getiren; sizin kuklanız değil mi ki, twitterde tuhaf tuhaf ithamlar sallayan; ne konuşuyorsunuz ki daha .
    Bu işle ilgilenmesi gereken adam hastaymış . Demiş ki doktoru „Tetkikleriniz devam ediyor beyefendiciğim, zinhar bugün gitmeyin.“ Aman canım benim pek üzüldüm. Aman geçmiş olsun. Tez zamanda iyileş e mi. Sen bize lazımsın. Daha harcayabileceğiniz çok can var bu ülkede..
    Trafoyu falan boş verin o yüzden .. Kedidir o kedi..

Bir selam vermeden cikmisim.. Efendim selamlar...

14. alkane

alkane Well-Known Member

Amin, amin, amin.

Çocuğunun rızkına haram bulaştırmamak için,
    nasırlaşan ve duâya kalkan elleri boş çevirme Ya Muîn. . .

15. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar Küflü,

Gece ne kadar karanlık...

16. Pl1

iyi akşamlar

17. zipper

Hayırlı geceler Küflü

18. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

acılar devam ediyor yandı yürekler

19. zipper

Hayırlı sabahlar Küflüm, hayırlı cumalar....bir gün ne kadar iyi geçebilirse o kadar iyi geçsin gününüz

20. Pl1

hayırlı cumalar, kötü bir hafta bitirdik umarım daha güzel daha iyi haberler alacağımız günler yakındır...

Bu Sayfayı Paylaş