Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

2. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın :)

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın küflüm

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

hafta ortasından hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

5. bermer

bermer Well-Known Member

Tünaydın Küflü,

Hava bir soğuk bir sıcak, çocuklarla parka giderken koca çanta taşıyorum yanımda...

Bisiklet sevdalısı kızım uykusunda bile hareket yapıyor yahu... Şu amerikan filmlerine özeniyorum, hani anne çocuklarıyla parka gider de çocuğu sakin sakin oynarken o açar kitabını okur veya örgüsünü örer, hah işte o sahne...

Bendeki sahne genelde şöyle oluyor....kaydırağa koşturan biri diğeri salıncak ve dönen daire arasında fır dönüp sonra da bisiklet turu atıyor parkta, şaşı gibi oluyor gözlerim biri birinde, diğeri ötekinde olacak diye..

Küçükte 1-2 dk. dalar bırakırsan alıyor başını gidiyor ne yol ne araba ne anne bakmaksızın... Pazar günü onunla ilgilenirken de bir ara büyük bir anda parkta görünmez oldu, aklım çıktı... Küçüğü kapıp kucağıma dört döndüm de meğer gitmiş spor aletlerinin yanına oturmuş Büyük, kaşla göz arasında... Aldığım nefesle oksijen gitti beynime, fark etmemişim soluğum kesilmiş...

Allah kimseyi çocuklarıyla sınamasın, Kuzusundan ayırmasın...

Neyse herkese iyi günler....

6. Pl1

Bermerim kendini paranoyak anne olarak düşünme hepimiz aynı durumdayız ortalık o kadar kötü ki heran herşey olabilir bu ülkede. birde sakın sen o filmlere inanma onlar dedemin dediği gibi sadece film film hiçbir gerçek değil onlarda bizler gibiler belki daha fazlası bile olabilir çünkü oralarda bizimkinden daha kötü durumda ahlak.

7. çitlenbikk

iyi akşamlar küflüm

8. Pl1

pişt pişt küflüm nabersiniz :saygilar:

9. zipper

iyi akşamlar :)

10. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

11. çitlenbikk

muhteşen yüzyılı seyrederken biraz uzanmıştım, uyuyuvermişim telefon çaldıda uyandım

en iyisi yatağma gideyim iyi geceler küflüm

12. bermer

bermer Well-Known Member

Anneme kaçtım bir yarım saatliğine, hem de yorganım var büyükçe, bizim makineye olmuyor ama anneminkinde rahat yıkanıyor onu bıraktım, yıkayıp asacak...

2 gün önce, küçük erkek kardeşim yanında iken çingeneler 4 tavuğumuzu çalmış kümesten...

Polis falan gelip parmak izi almış, annem gündüz çalılara saklanan iki kişiyi kovaladığını, kimler olduğunu bildiğini söylemiş, siz onların kim olduğunu bilirsiniz zaten demiş, ya çocuğuma bir şey yapsalardı yapın bir şey şunlara kardeşim demişte, polisin dediği laf senin kocan yok mu olmuş...

Lan bitmiş bizim ülke, kadın kocasız olunca güvenliği Allaha kalmış...

Koca var gerzek, sen bizim adresi iyi bilirsin de işini yapmaya üşenirsin, göbek yapıp bir de üniforma giyip çoluk çocuk dövmeyi bilirsiniz meydanlarda...

Çok dellendim, babam hayvan bakıyor yav, evde olunca büyük kardeşim eziyet ediyor hastalığından garibana, eve bayramdan bayrama geliyor, o da mutlu seviyor kırı bayırı ineği... Ne olursa olsun babamdır, vaktiyle dövse de bizi, kardeşimin ona vurmasını istemem şu saatten sonra, poliste biliyor da domuzluğundan laf ediyor....

Şükür ki Rüştü'me bir şey yapmamışlar, çocuğun gözleri görmüyor, üflesen yıkılır, bıçak çekseler annem gelinceye kadar kanamadan ölür ki kadın bakkala kadar gitmişken olanlar olmuş...

Dün de başka komşunun kümesine girmişler ama bu sefer bildiğin tavukları boğazından kesip bırakmışlar, yumurtaları, tünekleri kırmışlar hep...

Manyak insan dolmuş etraf, dikkat etmeli...

İyi geceler Küflü...

13. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü... :)

14. Pl1

;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yu6--WBPBHo]Singing in the Rain - Good Morning !! - YouTube[/ame]

15. zipper

Geçmiş olsun Bermer, hayvanları telef edip bırakmanın manası ne:ha: insanlar sahiden manyaklaşmış, korkulur hale getirdiler bizi:/ Günaydın....

16. Pl1

geçmiş olsun Bermerim cana gelmemiş ya en önemlisi o

biraz gülmeye ne dersiniz
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BjCGMy9Qh0c]Fail Compilation, videos de risa, caídas graciosas, funny, golpes y bromas 2013 HD - YouTube[/ame]

17. bermer

bermer Well-Known Member

iyi akşamlar Küflü,

18. curium

curium Primus inter pares

iyi akşamlar küflüm, nasılsınız kimsecikler yok mu?

bermerim, canım büyük geçmiş olsun. ne yazıkki var böyle insanlar, hayat mı bizi tahammülsüz yaptıda biz bu hale geldik bilemiyorum. 1970lerde yazılmış bir kitap varmış infgiliz bir yazar Türkleri anlatmış. en çokda insanların kapı pencere kilitlemeden yaşamaları ilgisini çekmiş. şimdi görüntülü sistemler otomatik alarmlar. bilimum güvenlik systemleri var ama yinede çözüm yok.

19. Pl1

tüm hayatımızı bozdular şimdi onlar bizim yaşadığımız sistemi kendileri yaşıyor :(

ahlak görgü anene hepsi bitti malesef

20. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

bermercim hepinize geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş