Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

öyle tabii ki hiç dememektense :p

iyiyim hayatım sen nasılsın:gül:

2. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi uykular küflüm

çok sessiz kalmış burası

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflümmm

4. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydııııın :)

5. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

günaydınnnnlar efendim :)

sabah çaylarınız benden(!)

6. zipper

Oooo sha sen hep gelsene :D eline sağlık :mjk:

7. sha.

ehee afiyet olsun ki :)

bu da sabah şarkısı çayımızı yudumlarken ;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QweHinrwYMs]Almora - Kaf Dağının Ardında - YouTube[/ame]

8. Pl1

iyi akşamlar kuflum...

9. zipper

iyi akşamlar :)

10. çitlenbikk

günaydın Küflüm

11. sha.

günaydın,

( çok sıcaklaştı havalar sanki :/ )

12. Pl1

günaydın güzeller, birde yakışuklu var ama o pek uğramıyor buraya:zuhaha:

ona da günaydın alınmısın değil mi ne de olsa patron o:füü:

13. zipper

Tünaydın :)

14. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar,

O yakışıklı efkar basınca uğruyor gibi :) aman şen olsun, iyi olsun... :)

Sıcak dediniz dün gün boyu ve akşam fısıltı gazetesi çalıştı, deprem olacak diye... Bir kaç konu komşuatmış parka kendini çekirdeğiyle... :) Biz mi, kızların coşmasıyla bir anneanne yaptık, sonra da uyuduk... Ne inanacağım safsatalara...

Beni sivrisinekler korkutur ama, Büyük için alarma geçirtir, bir ısırık arı sokması gibi olur, 3 günde kızarıklığı ve şişliği geçmez. Geçen hafta sonu ödüm koptu mesela, bir gözünden, burnundan ve kulağından ısırmış ki 2 gözü de yumruk yemiş gibi şişti ve kıpkırmızı oldu, şekli kaydı resmen, düşünün arı sokması olmuş bir yüz ya da boksla nakavt olmuş bir adamın suratı aynen öyle... Acilde aldık soluğu, alerji şurubu verdiler, korkacak bir şey yok dediler, bizimkiler kortizonlu bir göz merhemi ve bir iki merhem verdiler de 3 günden sonra indi, çocuk o suratla okula gitti bir de.. :D :D 3 gün sonra gözler düzeldi ama hala ısırıkların sivriliği geçmedi...

Kapağa şikayet ediyordum, "balkon kapısını açık bırakıyorsun sinek giriyor" diye "yok sinek beni ısırmıyor" diyordu, kızların odalarına ilaç taktım 3-5 gündür... "Bu odada sinek mi var, hep beni ısırmışlar" diyor bu sabah, "hep kıza mı biraz da sana artık olacak" dedim, güldüm valla... Oooh canıma değsin... "çok konuşuyorsun ben sokmuyorum sinek" diyordu... Yiyin adamı yiyin sivriler... :D :D

15. Pl1

bu yöntem sivrisineği kovuyormuş canım :)

16. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

çok zor bir dönemdeyim şuan stres başlıyor ah ah :(

17. çitlenbikk

günaydın küflüm,

ela kolay gelsin canım,inşaalah bu stresleri çektiğine değer sonuçlar alırsın başarılar,

bermerim geçmiş olsun ufaklığa bizim buralarda da sivri çok çok akıllı görevlilerimiz var,
    sinekler üredikten sonra temmuz ayında sokaklarda ilaçlamalar başlar iş işten geçtikten sonra
    hava berbat ilaç kokusu tabi camları kaparsın bu arada içeride kalan sinekler yine seni ısırmaya canını yakmaya devam eder.

18. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın,

Çok yağmurlu bir geceydi, hala da yağıyor...

Kızın okula giydrirken ikna etmeye çalışıyorum, (dünden ne giyeceğini belirlediydi) "Anneciğim gece çok yağmur yağdı, kısa değil uzun kollu giy, hava serin üşürsün..." Kapak "ne yağmur mu vardı, hiç duymadım" dedi, "hem de 40 derece eğimle fırtınalı yağdı, ramazan davulu gibi patladı hem şimşekler" dedim...

"Allah Allah hiç dumadım" deyip bir de kontrol için camı açıp kafa uzattı, itecektim ama Kızın okula yetişmesi gerekiyordu, vazgeçtim :)

Ela86, Allah yardımcın olsun canım, kolaylıklar ve başarı diliyorum şimdiden sana...

Çit'im, marttan beri kız ısırılıyor, deliricektim, yatak üstüne adını unuttum perdelik yaptırmaya bile niyetlendim...

İlaçlamaya dirençli meretler, bir de akıllandılar, önceden tavanda gezerdiler şimdi altlarda, eşyaların arasındalar, sesine uykumda bile gözümü açarım, yatalı 45 dk olmuşken kaldırdı gece bir tanesi hatta, Kapağın kafasına yastık atıp ışığı açacağım sinek var deyince, kızmıyor artık... :D :D :D

Neyse güzel bir gün ve hafta sonu olsun herkese...

19. zipper

Günaydın Küflüm, hayırlı cumalar...

Elacım,inş. çalışmanın karşılığını alırsın canım,Bermer benim oğlum öyle,bir sivrisinek soktu mu davul gibi şişip ateş gibi kızarır.Bizim evde sinek olmuyo ne hikmetse,ama anneanne yada babaannede kalmaya gittiğinde eve o şekilde dönüyor :) herkese hayırlı günler...

20. Pl1

tünaydın küflüm, hayırlı cumalar...

Bu Sayfayı Paylaş