Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. clondike

clondike Well-Known Member

Ben çitlenbikk'in yanındaydım....:canim:
    Evet ya yordum seni çenemle... Çok teşekkür ederim...:gül:

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

sıcaklardan aynen bu resimdeki gibiyim desem:zuhaha::zuhaha:

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

rica ederim sevgili arkadaşım ne yorması blakis tanıştığımıza memnun oldum.ayrıca bana zaman ayırdığın içinde teşekkür ederim.
    işlerini halledebilmişsindir inşaallah. bugün havada aşırı sıcaktı.

küflü ahalisi iyi geceler

4. clondike

clondike Well-Known Member

Ben de mutlu oldum... Halledebildim. Bu vesileyle Beylikdüzü metrobüsünü de test etmiş oldum. Haliç ve Boğaziçi köprülerinin halini görünce arabayı Söğütlüçeşme de bıraktığıma sevindim...

Aaa bir de.. Dönüşte Çarıklı Erkan-ı Harp bir amcanın karısı ile konuşurken söylediklerine şahit oldum... Günün sözüydü...
    Çağlayan'daki yeni devasa adliyenin önünden geçiyoruz. Adam karısı ile konuşuyordu. Sonra bilboarddaki yazıyı gördü. "Avrupanın en büyük Adliye Sarayı" yazıyor. "Ben yanlış biliyormuşum. Asya'nın değil Avrupa'nın en büyüğüymüş" dedi. "1.ymişiz". Adamın övündüğü şeye bak derken beni utandıran sözü geldi arkadan: "Bu ne demek biliyor musun? Demek ki suçta da biz 1. yiz..." Güler misin, ağlar mısn? Adam haklı....:sak sak::sak sak:

5. alkane

alkane Well-Known Member

Kıskandım sizi:p ne güzel aynı şehirde olunca tanışıp sohbet etme imkanı var...:Lv:
    Pelem emin ol bende farklı değilim hatta daha fenası bile olabilirim yani...:eek:ff: Örneğin dün gece kendi yatağımda uyudum ve sabah kalktığımda kızımın odasında yerde minderin üzerinde yatıyordum:saskin: büyük kızımda yanımda, inan oraya nasıl geldim,nasıl yattım hiç birşey hatırlamıyorum:help:

6. zipper

zipper quae nocent docent

ahh canımm:canim: kıyamam sana

iyi geceler küflüm

7. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

8. Pl1

valla sıcak hepimizi çarptı Alkane...:füü:

iyi geceler küflüm ve Mr. Sör Vır. buraya da yüklemeyeyim dedim bilgilerinize:)

9. çitlenbikk

110863 teşekkürü emeğiyle hak eden gönlümüzün incisi arkadaşımıza yaptığı çalışmalardan özverili yaklaşımından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyor sevgiyle kucaklıyorum.:canim::canim:

10. Emma

Emma New Member

Uyanmak istememiştim ama...
    Günaydın:(

11. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü!

3 saattir ayaktayım, kaka fabrikası vardiyaya başlayınca yatabilmek mümkün mü? Biraz kestiririm diye yerde, halıya yanına uzanına uzandım, hanımefendi ayağa kalkma pratiklerini üzerimde eyleme geçirme kararı almış, gözümü kapatınca parmakla açmaya çalışması da cabası...:)
    Güneşsiz ve yağmur serinliğinde bir güne uyanmanın zevki de bir başkaymış... Oh be rahat nefes alabiliyoruz...
    Herkese güzel günler diliyorum...

12. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın küflü,
    ben daha ayamadım ama...

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Tünaydınlar küflü ailem ...

Kıskandım ama ben şimdi...Dudağım sarktı bak ...

Doğru söze ne hacet şapka çıkartılır:saygilar:

Bende seninle beraber kıskananalar arsındayım ama aynı şehirdeyim bide üstüne :hih:
    Bu arada akşam sofrayı toparladığımı hatırlıyorum kıza süt verdim birde baktım kanapede uyumuşum sabah olmuş bugün orucu sahursuz tutuyorum artık (kimseye tavsiye etmem )....

Böyle yatağım olunca bende çıkmam ....:Lv:

Yalnız değilsin ...

14. alkane

alkane Well-Known Member

Canım benimya ne olucak bizim bu hallerimiz bilmemm ki. :eek:ff: Kıyamam ya bu sıcakta sahursuz oruç çok zor keşke niyetlenmeseydin...

15. Pl1

tünaydın küflüm...

16. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Tünaydınlar :füü:

17. eun sung

eun sung Well-Known Member

Böyle bir neden den dolayı niyetlenmemek olmaz dedim ...Ama acıkmam ben zaten sadece susarım sahurda 2 litre su içen bir tip olduğum için şu an dudaklarım kupkuru sadece ne edersin...Ama düzenim allak bullak oldu bu oruçta zaman çok uzun ya yemek bitiyor hop kızın uykusu eşim sofrayı toplarken ben kızı uyutuyorum otomatikmen bende gidiyorum çoğu zaman ee uyumayıncada bu sefer uykum kaçıyor hadi sahura kadar otur kalkamama ihtimalinden dolayı ...E sabahta kalk işe git cümbüş bir hayatım var bu aralar renklerini bile göremediğim...:Lv:

18. çitlenbikk

iyi geceler küflü ahalisi

19. Pl1

iyi geceler küflüm

20. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

Bu Sayfayı Paylaş