Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

herkese hayırlı günler......bu resme de koptum resmen ,hala gülüyorum harikaydı:zuhaha::zuhaha:

2. zipper

iftara son 1 saat 20 dakika....iyi akşamlar,hayırlı iftarlar küflüm,

bunu da gördüm hoşuma gitti paylaşmadan edemedim

‎"Bir erkekten kusursuz aşk beklemek; Tavuğa nutella yedirip kinder sürpriz çıkarmasını beklemek gibi bir şey."

3. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm
    zipper söz harikaaa

4. zipper

değil mi:p çok gerçekçi;)

5. alkane

alkane Well-Known Member

Süper ya :zuhaha::zuhaha:Kim söylemişse çok doğru söylemiş:saygilar:
    Bugünlerde biraz yoğunum kızlar kış hazırlıklarıya uğraşıyorum o yüzden; küflüme pek gelemiyorum...:eek:ff:

6. zipper

kolay gelsin alkanem:Frnds:

7. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese iyi geceler...

8. alkane

alkane Well-Known Member

Sağolasın canım :Frnds:gel beraber yiyelim...;)

9. tantana

tantana Well-Known Member

günaydın tam uyumalık bir hava :cigara:

10. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Domates ile işi olanlar bayramdan önce yapsa iyi olur. Dün 10 kg domates aldım yarısı hastalıklı çıktı, satıcı da 2. ürün zor çıkar, çıksa bile fiyatı uçacak dedi. daha 3-5 kez alınca ancak işimi görürüm.;)

2 gündür evde bali kokusu koklamaktan bayılacağız. Bd kapağı maket yapıyor, bu sıcakta hiç çekilmiyor. Tarihi geçmiş ilaçları bile çıkarıp boyadı, asimetrik yapıştırdı... Kızımın balon uçları bile değişik şekilde kullanıyor, iyi ki tasarım, mimari falan okumadım kesin bitiremezdim.. Umarım bugün iyi not alır da biraz normale döneriz..

11. alkane

alkane Well-Known Member

:'(Herkese günaydın işlere boğılmadan önce bir selam vermek istedim.;)Bu gün çok moralim bozuk, sahurda bulaşık makinamı çalıştırdım ve yatmıştım sabah bide ne göreyim makina elektrik yok ben galiba kızlar kapamıştır dedim ama ıhıı... çalışmıyor programın yarısında durmuş, makinada tık yok :kzgn::kzgn: Bir makina dolusu bulaşık yıkanmak için beni bekliyor:dil: servis gelmeden halletmem lazım...zaten daha uyanamadım beynimle vücudum aynı telden söylemiyorlar:eek:ff:ufffffffffffffffff:':)'(

12. alkane

alkane Well-Known Member

Bermer umarım sonraki alacağın parti iyi çıkar..benim domateslerimde yarın gelicek umarım benimkilerde bir sıkıntı çıkmaz.Şuan bulduğum her minder,her kanepe ve her yatağa kendimi atıp uyumak için can atıyorum ama nerde.....

13. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın küflü kabilesi,

güne sıkıntılı başlayanlar için güzel bir moral şarkısı:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-y9jKsdJDFc&feature=related]Athena - Yasamak Var Ya - YouTube[/ame]

14. bermer

bermer Well-Known Member

Benim makinada su tazyiği az olunca doğru düzgün yıkamamış, işin kötüsü sular kesik yine :eek:ff: Sıkma canını, 5-10 kuruş kapağa sıkışmıştır...:p
    İnşallah, 10'arlı alabiliyorum tek başına olunca ancak hakkından geliyorum fazla olunca zorluyor, domates bu çabuk bozulur sıcakta.. İş uzuyor ama olsun artık.. Bunları dolaba buzluğa attım, sırada mezelik konserve var..
    Aaah gece koltukta uyuya kalmışım kızın mama istemesine uyandırıldım, mama alt derken çöpe dışarı çıktım arabadan süt al vb işler yatış 2.30 ve sonra 2 kere daha uyandık, son sefer sabahın 5'inde uyandım, özetle seni çok iyi anlıyorum... Oruç değilsen Pl1'in tarsusisinden yap benim gibi...;)
    şarkı güzeldi, arkada İstanbul'u seyretmek ayrıca hoştu... Taksim AKM, Taksim metroya iniş (in in bitmez..), Şişli...:Lv: Teşekkürler Bukito...
    Metro nasıl güzeldir serin serin şimdi...:zuhaha:

15. Emma

Emma New Member

Ben geçen sene bozdum makineyi,aslında buranın suyu aşırı kireçli olduğundan o bozdu
    tamire gelen adam 360 tl istedi
    ve yeniden bozulur sudan oluyor dedi
    yenisini alın da dedi
    bende öyle yaptım

umarım senin ufak bir arızadır alkane

domates konusunda burada daha çıkmadı
    belki haftaya çıkar
    şehir dışından gelenleri kullanıyoruz daha
    uyarı için teşekkürler

ve sabahtan beri forumdayım ama unutmuşum tünaydın diyeyim bari

16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

gel canım gel tarsusi her an hazır senin için:Lv:

17. Pl1

tünaydın....

18. alkane

alkane Well-Known Member

Haklıymışsın berberciğim kapağa 30 tl sıkışmış,basma düğmesi içten bozulmuş onu değiştirdiler,nasıl sevindim sorma:D:D ama bende servis gelmeden bulaşıkları yıka,yemek yap,marmelatı kaynat falan derken canım çıktıydı, bir ara marmelatın altını çok açıkta unutup büyük kızımla oyuna dalınca ; marmelat birazcık taşmış :'(ocak ,yerler,ocakla duvararasındaki ara boşluk bulaşık bakinasının yan tarafına hep akmış:kzgn::kzgn:
    çok yoruldum kızlar ......

Şarkı gerçektende iyi gelmişti ama marmelatım taşınca pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim:p

Biliyorum tatlım,:Lv: izne ayrılınca mutlaka uğrayıp o güzel ellerinden içiçem tarsusimi:canim:

19. Pl1

yanında incirli kekle birlikte:zuhaha::zuhaha: (Emma iyi bilir, benim menüm)

20. Pl1

hintli hintli buyurun size bir hintli....:zuhaha::zuhaha::zuhaha:​

Bu Sayfayı Paylaş