Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: kolay gelsin, tüm kış bamya yiyeceksiniz galiba.

ya bende yıkatayım diyorum ama bayram sonuna kalırz gelmesi o yüzden tereddütteyim birde kadınlar gelip bir günde tüm ev işini bitiriyorlar ya şaşıyorum valla ben kaç gün uğraşıyorum. ya ben çok manyak temizlik yapıyorum ya da onlar şişiriyorlar:zuhaha::zuhaha:

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

temizliğe gelenlerin işi şişirdiği kesin bizler kadar dikkatli ve titiz temizleseler
    yorgunluktan biterler haftanın en az 5 günü temizliğe gidiyorlar.halılar geçen hafta temizliğe gitti geldi.bir süpürge toz alma biraz mutfak düzenleme camlarda panjur var çoğu kapalı olduğundan camlar temiz işleri bitirdim bayramda memleketteyim

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

iyi geceler...

4. Pl1

el elin işini türkü çağırarak yapar tam bu konu için galiba:zuhaha::zuhaha:

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

Çok basit tamin ediyorum nasıl temizlediğini benim gib başladınmı en uçra noktalarla uğraş ay bu ayrıntıda var şurada var...vb şeklinde devam edersen on gün bile yetmez...Arada boşverebimek gerekli ama nerde bizde o durum ...Sınav için üç hafta evi temizlemedim halen temizliyorum bir aydın kirli gibi geliyor...Temizliğe komşuma gelen bir kadın bir ara bana uğramıştı ben normal haftalık temizlik yaparken kadında cümle şu aylık temizlikleri bu kadar abartmayın ....bilse aylık temizliklerde ne yapıyorum :füü::füü:

Onlar profesyonel yapıyor ...Çok temiz olmasına gerek yok genel temizlik yeter zihniyetiylw herhalde...
    Bu okları nasıl yapıyorsun arkadaşım ya her seferinde farklı kendin mi yapıyorsun yoksa internetten mi buluyorsun???(her seferinde çok güzel belirteçler olyorlarda bayıldım banada öğret banada öğret banada öğret....)

6. eun sung

eun sung Well-Known Member

İyi geceler küflüm ...Bu gece bekçilik görevi bende bende buralardayım küflünün de bekçiliğini yapayım dedim ...:zuhaha:

7. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

yoldaşım ben sana yoldaş olurum buralardayım bende

8. Pl1

iyi geceler küflüm:bye:

9. alkane

alkane Well-Known Member

Sanada iyi geceler ve tatlı rüyalar...:bye: Anladın sen onu:p
    Biz daha oturuyoruz dimi kızlar eun ve elayla;)

10. ela86

ela86 Well-Known Member

evet canım buralardayız gece uzun;)

11. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Bugün evlilik yıl dönümümüzdü. 14 yılı devirdik çok şükür. Esim arayıp yemeğe gidelim dedi. Bende tamam dedim giyindim süslendim çıktım. En son ne zaman baş başa yemeğe gittik hatırlamıyorum. Neyse size birkaç saat icinde yaptıklarımızı anlatayım. Önce alışveriş merkezine gittik. Oradan kahve icmeye, sonra başka bir yere yemek yemeye gittik. Sonra oradan çıktık yine başka yere kahve icmeye gittik. Sonra oradan beni zorla dondurma yemeye götürdü. En son midem çatlamak üzereyken eve gidelim dedim. Geldik. Bide karpuz keste yiyelim dedi. Allahım çatlıyorum. Adam bir yıllık kotasını doldurdu. Oradan oraya oradan oraya. Birdahaki sefere programa ne dahil olacak merak ediyorum. Bir yılın acısını bir günde çıkardı. Şimdi desem hiç bas basa bir yere gitmiyoruz. Diyecek ki gittik ya.:kzgn::kzgn:

12. alkane

alkane Well-Known Member

Evliliğinizin 14.yılı kutlu ve mutlu olsun:D :gül:Sağlıkla, sıhhatle mutlu ve huzurlu evlatlarınızında yanında olduğu nice yıllar görün inşallah...

Adam haklı filikim seni gezdirmiş, yedirmiş içirmiş daha ne yapsın bir yılın acısını çıkarmış üstüne bide karpuz kestirmiş:D eee daha ne olsun...:füü:

Erkek milletinin başbaşa biryerlere gitmekten anladıkları hepsini bir güne sığdırmak galiba....:dil:

13. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese hayırlı sahurlar ve iyi geceler...

14. zipper

zipper quae nocent docent

nice 14 ...24..seneler görün inşaallah:gül:

15. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Güneşi üzerine doğdurmayan bir kızım var, uyumak ne mümkün? Afyonumun patlamasına ise daha saatler var (esneyen smiley)

Hadi salona geçtik, bezimi değiştirdik, mamamızı içtik, azıcık anne uzansın değil mi, nerdee o parmağını gözümün içine kibrit çöpü gibi sokup açmaya çalışmana ne demeli ? Azıcık ablandan feyz al, ne tatlı uyuyor? :eek:ff: Kalktım yaaa...:kzgn: Ama dur, senin de uyku diye tepindiğin günler gelecek, bak gör kendimi o günlere saklıyorum..:Lv::füü::füü:

Allah bir yastıkta bir ömür boyu mutluluklar versin!! Nice 24, 34, 44 senelere...

Şimdi baktım da bizde 17'yi devireli 1 ay 1 gün olmuş, merak etme sonrasında evceğizinde oturup çiçeğinle idare ediyorsun, o da unutmazsa...Mumlar, yüzükler filan 14'e kadar sonrasında çıtayı yüksek tutma...:zuhaha::zuhaha:

16. Emma

Emma New Member

Günaydın

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın küflüm

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım allah mutluluğunu daim etsin.

18. tantana

tantana Well-Known Member

Hiç evlilik yıl dönümü kutlamadım..nice nice senelere ?? 14.yılınız kutlu olsun :saygilar:

wuhhuuu 17!hiç çaktırmıyorsun bermer.ben seni taş çatlasa 30 sanmıştım :p çok yağcıyım çoook..
    filik alınmasın :) onun kızının yaşını biliyorum..

anacım siz böyle diyorsunuz şaşırttınız.siz ki, bd okuyan insanlarsınız.alın tüyoları:füü:

Herkese günaydın diyorum..:Frnds:

19. bukito

bukito Well-Known Member

her şey bir yana karpuz son noktayı koymuş. :zuhaha:
    nice nice 14 yıllara. :gül:

çok merak ettim bi de benim yaşımı tahmin et tantanacığım...
    bd'lerdeki tüyoların işe yaraması için karşında da bd erkeği olması lazım :zuhaha: hadi onu bulamadın bari bir iki tane bd okuması lazım. :zuhaha:

bu arada herkese günaydın...

20. Pl1

çok geçmiş olsun canım, mide fesatı geçirmeden kurtulduğun ve bize kavuştuğun için çok mutluyum:gül:

daha nice 14 senelere :Lv::gül:

Bu Sayfayı Paylaş