Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflücanlar

bermerim geçmiş olsun,

pelem nedir bu bilgisayar virüslerinden çektiğimiz benim bilgisayara da bulaşmış ben crome kullanıyorum her hangi bir sayfa açıkken ekrana internet explorır sayfası bir geliyor gitmek bilmiyor.

fosilim sıkıntıların umarım çabuk geçer. iyiyim demek adetten olmuş, sözümüze yansıyan: nasılsın? iyiyim çok şükür, ruhumuza yansıyan ise bizi yakar kavurur.
    allah herkese sabır ve iyilikler versin

2. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar canlar

curium canım bu tatili hak ettin gönlünce gez eğlen alışveriş yap bizleride unutma geri dön seni bekliyoruz buralarda

fosil iyiyim demek adet olmuş ama hayat çok ağır geliyor bazen sıkıntın inş gönül rahatlığına huzura dönüşür

bermercim allah bütün kullarını sever küçük kuzuları daha çok ve sevdiği kullarını da daha çok sınarmış bu illet bir yere girdi mi çıkmıyor inş geçicek en kısa zamanda geçmişler olsun allahım sana da güç versin

3. zipper

zipper quae nocent docent

Nasıl da doğru bir söz bu Çitimm ,aynen de öyle..Amin diyorum. Bermer,geçmiş olsun,tez vakitte atlatırsınız inş.

İyi akşamlar Küflüm ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fsK5e7z6O6Y]Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime - YouTube[/ame]

4. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm
    berner allah kuzularına şifa versin

5. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar Küflü,

Aciller kalabalık yaşlı genç... Küçüğe yapılan ön test, aşı ve aşı sonrası reaksiyon beklemesi ile geçen bir saat içinde ambulansın biri geldi diğeri gitti...

Allah kimseleri hastanelere düşürmesin, hastaneleri de eksik de etmesin ama...

6. zipper

Ambulans sesi tüylerimi ürperten tek sestir :/ Allah kimseyi muhtaç etmesin ..

7. alkane

alkane Well-Known Member

İyi geceler canlar:)
    Bermerim Rabbim evlatlarına acil şifalar versin canım:)
    Fosilll bidenem umarım sende en kısa zamanda huzura kavuşursun, sıkıntını bilmiyorum ama yalnız değilsin unutma;)

8. çitlenbikk

iyi geceler

9. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi uykular canlar

10. sleepless

sleepless Well-Known Member

Herkese iyi geceler, Bermer geçmiş olsun...

11. bukito

bukito Well-Known Member

:zuhaha: bir an karşıma geçmiş biri bana söylüyor zannettim...uykum kaçtı, zombi gibi oturuyorum...ve, sabah -yok sabah değil geceyarısı ile sabah arası bir yerde- beşte kalkacağım :cigara: tabii, kalkmak için önce yatmam lazım. ben gidip yeni gelen bd'lerden okuyayım...

12. bermer

bermer Well-Known Member

Geceniz rahat, uykunuz huzurlu olsun Küflü...

13. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın,
    Ne çabuk sabah oldu, birileri gizlice saatleri ilerimi aldı...
    Uykum var.....uyumak istiyorum ama mümkün değil...
    Tatil ne olur bir an önce gel.

14. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın millet:)
    Burası bembeyaz olmuş, sanırım sabaha karşı kar yağmış, kızlara eğlence çıktı...yarın karne günü, heceyanı şimdiden sardı bizi, ilk karnemiz olucak:Lv:

Sağlık ve huzur dolu bir gün olsun hepimize:mjk:

15. fatma20

fatma20 New Member

herkese aydınlık bir gün dilerim

16. zipper

Günaydın herkese

17. sleepless

sleepless Well-Known Member

Günaydın,
    Sevimsiz bir hava var. Pazar günü kar geliyormuş, gelsin de çocuklar keyfini çıkarsın bu arada mümkünse barajlar da dolsun, seneler önceki susuzluk günleri dün gibi aklımda, 3 günde bir gece 2 ile 5 arasında sular gelirdi, çocuklarla bu susuzluk kabustan beter olur yazın...

18. sevdem

sevdem Well-Known Member

günaydın...dua ediyorum inşallah güzelce hayırlı bir ekilde yağmur yağar
    yaklaşık bir haftadır internet bağlantı sorunum vardı...facemede virüslü pisss bir haber bulaştı...gerisini anlatmayayım...şimdi düzeldi....

pek gelemedim buraya...
    arnavlıyorum sizi
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=v7Jj9iswiLY]Arnav Khushi Tere Liye-Sacrifice VM - YouTube[/ame]

19. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın küflüm...

20. çitlenbikk

tünaydın millet,

her yerden virüs bulaşıyor kitap indirmeye bile korkar oldum offf offff

Bu Sayfayı Paylaş