Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın kuzucuklarım ...

2. bermer

bermer Well-Known Member

Merhaba Küflü,

Bir haftadan sonra hastaneden çıktık demek istiyorum ama daha net değil, yani henüz çıkışımız yapılmadı ama Dr. onaylı çocuk şu ortamdan bir uzaklaşsın bakalım, yarın sabah serviste bir durumuna tekrar bakarım dedi, bugünlük saldı. Acil bir şey olursa yine döneceğim... Yarın iyi bulursa kesin çıkış yapacak ama iğnelere devam edeceğiz...

En son mesajımın üstüne apar topar o gece acilde yine sabahladıydık, ucu ucuna nöbeti engelledik, sanırım şu ana kadar 12-13 paket serum ve 7 iğne, bilumum şurup içtik, hafifledi ama daha geçmedi. İnşallah bunu da atlatacağız...

Büyük bronşiti atlattı ama kulak enfeksiyonunun başında yakaladık, Dr onu da yatırmak istedi ama Büyük üzülüp ben yatmak istemiyorum diye ağlayınca ilaçlarını içme tembihi ile Baba tarafından evde bakıldı... Onun da ilaç tedavisi sürüyor...

Yani bir anya da bir Konyada şeklinde hastalıktan kafa kaldıramadık, ben de feci ateşlendim ama kim takar ilaçla geçti sayılır...

Sanırım bir daha bu mevsimi hiç sevmeyeceğim... Çocuklar hep yüksek ateş ve şiddetli öksürükten hstaneye yatırılıyor... İşin kötüsü hastalık iyileşirken tekrarlıyor, Salı günü odamıza zatürre teşhisi ile kız çocuğu geldi, 40 derece ateşle.. Geçen hafta tedavisi bitmiş, Cuma karnesini almış,hafta sonu iyiymiş, Pazartesi ateşlenmiş...

Neyse umarım sizlerin keyifleri ve sağlıkları yerindedir...

3. zipper

zipper quae nocent docent

Hoş geldin Bermer, seni gördüğüme sevindim, ins.kesin çıkış yaparsınız canım çok geçmiş olsun :)

4. eun sung

eun sung Well-Known Member

Bermerim çok çok geçmiş olsun canım.....

5. Pl1

geçmiş olsun Bermerim umarım yarın çıkış yaparsınız.

6. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar küflümün canları nasılsınız
    berner çok çok geçmiş olsun allah sağlık versin

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi uykular kufluler..ben döndüm..görüşürüz..geçmiş olsun bermerim..

8. bermer

bermer Well-Known Member

Hoş geldin Meleksi, yerleşebildin mi ? Gönlünüze göre sıcacık bir ev bulmuşsunuz inşallah.. Aman sağlığına dikkat et...

9. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın küflü...
    bermerciğim çok geçmiş olsun...

10. zipper

Günaydın küflüm, hayırlı cumalar:) güzel bir gün diliyorum hepimize. .

11. Pl1

günaydın küflüm, hayırlı cumalar....

12. fatma20

fatma20 New Member

iyi sabahlar küflüm hayırlı cumalar

13. bermer

bermer Well-Known Member

Merhaba Küflü,

Soğuk bir sabah yaşadık, hava gittikçe de soğuyor... Hatta bir ara kar attı üzerimize, ama çabuk geçti.

Neyse keyfiniz güzel olsun

14. eun sung

eun sung Well-Known Member

Hayırlı cumalar küflüm .....

15. gülüm

gülüm Member

ne cumaydı yaaa...
    haftanın son gününde bu tempo nedir?
    kahve içecek vakit bulamadım...küflüye kaçıp soluklanmazsam, çıldıracağım...
    telefonlar susmadı, ard arda gelen mailler, istekler, yarın toplantı yapacakmış müdürüm(!), raporlar....

akşam üzeri hepimize gelsin küflüm...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Wje9bYr8NtA]Gong Yoo and Eun Hye - Fallin' - YouTube[/ame]

16. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar herkese..
    Ben evime döndüm.. Memleketten bir yakınım bana bol miktarda lahana yollamış..
    Onlarla boğuşuyorum.. Kimin çorbalık kimini dolmalık yaptım...birazda bulgurla haşlayıp
    soğan ve acı biber ile kavurdum..
    Her yer lahana koktu..Bugünkü yemek menüm sadece lahanalı oldu..
    Ne yapayım hemen değerlendirmem lazımdı.. Hafiften solmaya başlamışlar.. Benim için altın değerindeler..Eşimde karadenizli olduğu için şikayet edeceğini hiç sanmam..
    Çocuklar yemez diye onlara başka bir yemek ayarladım..

Daha çamaşır işine hiç giremedim bile onlarla uğraşmaktan.. Az bir yere gideyim ortalık çamaşırdan geçilmiyor.. onuda yarın yapıcam artık.. Çok yoruldum, bu saatten sonra bir iş yapmak istemiyorum.. biraz dinlenip sizlere bir bakayım dedim..

Bermer geçmiş olsun.. Merak ediyordum bende sizi mevlam şifalar versin.. Bu son olur inşaallah.. Bu sene sağlık problemleri yüzünden çok bunaldın..

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar herkese,

meleksi, nur tanesi hoş geldiniz canlar

bermerim geçmiş olsun nasıl ufaklık eve dönebildiniz mi

18. bermer

bermer Well-Known Member

Sağolun Canlar,

Döndük dönmesine de bir ayağım orada.

Keşke zaman çarkına sahip olsam da bundan 20-25 sene sonrasına gitsem...

19. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar, Bermerciğim hoş geldin canım,umarım en kısa zamanda eve geçip bir oh dersin.

20. zipper

Evine kavuşan herkese hoş geldin diyorum ,iyi akşamlar Küflüm:)

Bu Sayfayı Paylaş