serinin küflüde ilk yayınlananı okumuş beğenmiştim diğerlerinide beğeneceğimden eminim ellerine sağlık clondike
Kariyer pesinde kosturan insanlarin kimisi,herseye eristikleri ya da biyolojik saatleri tiklamaya basladiginda, kacirdiklarini düsündükleri seylerin eksikligini hissedebiliyorlar.. Cocuk,aile, sahiplenme duygusu,koruma icgüdüsü vs.. Kadin icin oldugu kadar, erkek icin de gecerli..Her neyse..Real bir kitap gibi geldi bana..Belle ve Ivo..Bd masal dünyasi kahramanlari gibi durmuyorlar..Tabii ilk izlenim..Okuyup görecegiz.. Emegine saglik Clondike..
Ben bu uc kadinin hikayesini hatirladimBirisi dagda bir haber yapmak icin gelmisti( bu hikaye onun hikayesi mi acep.. oysa okumustum) ucude dagda sirlarini paylasip! Radikal kararlarla geri donmuslerdi.. Galiba hepsi daha sonra sirlarinida paylasicaklardi? ya da meil'le mi haberlesiyorlardi? su an hangi hikayeyi okuyup hangisini okumadigimi hatirlamadim? Okurken hatirlarim herhal cok cok tesekkur ederim clondike'cim harikasin :sak sak: gonlune saglik:Frnds: