Film izlemeye karar vermiştim ama bir baktım kiii şeyh ah ahh her şey silindi gözümden hemen başlamam lazım Ellerinize sağlık çok teşekkürler
İnanmıyorrrrrruuuuuuum şeyhli kitap Teşekkürler seres bizimle paylaştığın için kitaplarını,biliyoruz senin için zor oluyor ff:bizde üzülüyoruz bu duruma :füü: ama bir nevi amme görevi sayılır bu kitapları paylaşman inanıyorum ki kütüphanende ne hazineler saklıdır (bu arada ikamet nerdeydi :füü::zuhahabir bir gün ışığına çıkmalı bu yapıtlar eminimki küflü aileside bana katılacaktır bu konuda .....Şaka bir yana emeğinize sağlık clondike ve seres
aman canim, cölün nesini seveyim..her taraf kum..gece buz gibi,gündüz cehennem sicak.. zaten kum firtinasi atti beni buraya.. yoksa ne isim var, cölmüs , seyhmis.. :füü: cok tesekkürler hanimlar..
Ah SerreSciğim, şeyh dediğin nedir ki, dünyayı kendi etrafında döner zanneden, orta ve baş parmaklarını (keyfi bilir, başka da olur) şıklatınca kadınların haremine doluşacağına inanan, cumhuriyetten, halkın iradesinden, kadın-erkek eşitliğinden anlamayan, örümcek kafalı adamlar! (SerreSi ikna sürecindeyim, bu tutkusu katliama meyilli yapmasın diye, ufak ufak soğutma çalışmaları ) Ah, çok özür dilerim; her ikinize de çabanız ve paylaşımınız için teşekkür etmeden çıkacaktım. Teşekkürler...