Burası ölmek için ne iyi bir yer olurdu. Bu sözler dudaklarından dökülmedi ama kalbindeydiler. Karanlık suyun derinliklerinde yüzüyorlardı. Koyu renkli taşların arasından süzülüp karanlığın içinde dans ediyorlardı. Buraya gelmeyi planlarken aklında ölmek yoktu. intikam vardı. Düşünmek için o kadar çok zamanı olmuştu ki. Onu Venedik'in bu köşesine getiren intikam hırsıydı. Daha ötesini düşünmemiş, zamanı gelince sonraki adımların şekilleneceğine inanmıştı. Ama şimdi aklında hiç bir şey yoktu. Buraya adımını atınca ne olacağını sanmıştı ki? Karşısına çıkacak ilk yüzün aradığı yüz olacağını mı? Açılmış İçerik: indir tarama Monalizasmile kendisine teşekkür ederiz...
lınke alternatıf eklersek super olur ebru gordukce ben ekelrım sorun değil ama gozden kacabılır herkes 4 sheredden ındıremıyor malesef.. emeğine sağlık arşivini bize açtığın için gönülden teşekkürler
Tesekkurler ebru:Frnds: emegine saglik:gül: konuyu bende begendim.. kitabin adida cok guzelll:sak sak:
eline sağlık teşekkürler serres bende başka upload sitesini kullanamıyorum dsn ayarlarından dolayı saol
Sevgili EBRU paylasim icin tesekkürler :sak sak: Konusu cetrefilli begendim bakalim okurken italyanin hangi dar sokaklarinda gezinecegiz:füü:
Konu çok güzel. Hareketin ve kin intikam duygularının olduğu bdlere bayılıyorum. Ellerine sağlık ebrucum. Teşekkürler katkın için Ne kadar hamarat bir Küf Yumağıyız biz böyle yaaa. Seviyorum sizleri