İngilizce İsmi: The Italian's Christmas Miracle Bir yıl önce olan teleferik kazasında bir sürü insan kopan koltuklar nedeniyle şelalenin kayalıklarına çarpıp can vermişti :'( Bundan tam bir yıl sonra yapılan törende aynı nedenle orda bulunan ve hayatları birbirine bağlanmış iki kişi vardı Biri karısını diğeri sevgilisini yitirmişti ff: Ama onları birbirine bağlayan ortak acı değil bu yitirilen iki kişinin oraya sevgili olarak gelmesi ve birlikte ölmesiydi :kzgn: Drago di Luca ve Alysa Dennis 'i bağlayanda işte bu ihanet bağıydı... Bu bağ onları nasıl etkileyecekti birer dost birer sevgili olmalarına ve bir çeşit ikinci bahar yaşamalarına yardım mı edecekti? :füü: ÖnYorum: Kitap konusu nedeniyle biraz farklı ilk ilgimi çeken elbette italyan olması olsada konuda ilgimi çekmişti Ben beğenmiştim umarım sizde beğenirsiniz Kitap ve Düzenleme : Buk@ Tarama: mistero Kapak hemen kapacak olan arkadaşım serraya :canim: (bebekli sayılmaz ama begeneceğini biliyorum ) Kitapsa bana bu sefer sadece kendime ithaf ediyorum :hih: İyi Okumalar Dilerim :saygilar: UnHidden Content: Lucy Gordon - İhanet.pdf
Müjde Ar'ın böyle bir filmi vardı. Başroldeki aktörü anımsayamıyorum ama..Biri karısını diğeri kocasını aynı kazada yitirmiş iki eş. Her şerde bir hayır vardır diyelim ve okuyalım. Ellerinize sağlık mistero ve buk@.
Bu bana eski bir türk filmi hatırlattı. Morgda teşhis için iki cesedin basında 1 kadın ve 1 adam vardır. Birinin karısı diğerinin kocası aynı kazada ölmüştür ve bu ölüm aralarındaki gizli ilişkiyi ortaya çıkarmıştır vs. Filmin konusu tamam ama ne oyuncular ne adı aklımda değil. Öyle çok eski bir yeşilçam filmide değildi 80'lerde çekilmiş olabilir. Elinize sağlık.