Gelişim 473 "Ooo, bakıyorum, kaçak evine döndü sonunda!" Alicia, çocukluğunun geçtiği köye döndüğünde ona "hoşgeldin" diyen ilk insanın Giles olması kader mi yoksa kötü bir tesadüf müydü? Genç kadın bir zamanlar bu adama çılgınlar gibi tutulmuş ama yüzüstü bırakılmıştı. Hala çekici, hala yakışıklıydı genç adam, bir o kadar da küstah! Yüz yıllardır Alicia'nın ailesine ait olan evi ve Alicia'yı istiyordu. Ama karşısında o utangaç genç kızı bulacağını sanıyorsa yanılıyordu... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Çiftlikten uzakta geçirdiği sekiz yıl, aralarındaki ateşi söndürmeye yetmemiş, sadece azaltmıştı... Ve şimdi yeniden beraber olmaları bu ateşin yeniden parlamasına neden olmuştu. Yapacağı tek şey vardı: Çiftlikten ayrılıp Londra'ya dönmek... Tarama:ħįℓαℓ İthaf; Manevi desteklerini ve tatlı sözlerini eksik etmeyen Coraline'm, Ser_reS'im, aysekoc'um ve fosilll'im e :Lv: Maalesef benim gibi şifayı kapan ve hemen iyileşmesini dilediğim Nerissa'ma :Lv: Ayrıca mesajlarında şifa dileklerini, güzel temennilerini eksik etmeyen forumdaki arkadaşlarımıza :Frnds: Ayyy pek bi duygusala bağladım ben :'( Keyifli okumalar :gül: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Canım ellerine sağlık. Bizim atasözünden bd ismi yapmışlar. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu bilmem ama şurası gerçek iki çıplak bir hamama yaraşır oluyor devamı Çalış çalış ileri Mor şapkalı güzel teşekkürler.