Mutlu Yıllar Sha

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda Pl1 tarafından 28 Kas 2012 tarihinde açılan konu

1. Uygu

Uygu New Member

Sizi tanımak da mutluluk Sha

2. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Canım, mutlu yıllar.Ve daha mutlu yıllar. Sanırım her geçen yıl için bir o kadar daha mutlu yıllar demek gerekecek.
    Çok değil, 28 gün önce benim doğum günümü kutlamıştın. Zaman cabuk geçiyor biraz değil mi ? Nasıl hissediyorsun yeni yaşında, değişen bir şey yokmuş gibi dimi :) Sanırım buna sevinmelisin daha kötü anlarında olabilirdi. Lafı fazla uzatmaya gerek yok, uzatırsam iki üç hatta beş sayfa yazabilirim. Bu aralar konuşur oldum kendi kendime yine.
    Özetle seni tanımak çok güzel, ve daha da güzel olmaya devam edecek. Sen hiçbir yerlere gitme tamam mı. Hep burda ol, Seviliyorsun.
    Sanırım assolist gibi oldum.

dipnot:Sabahtan beri internete bağlanmaya çalışıyorum

3. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Canımm, bazı şeyleri çok takma kafana senden başka üzülen olmuyor çünkü. Kendi kendine konuşmak da iyidir bazen. Hani biriktiripte soramadığın onca soruyu kendine sorarsın. Sorabilirsin en azından.

Seni tanımakta çok güzel daha kahve içicez :hih: seviliyorsun. Sonu ya da başı değil önemli olan biliyorsun varlığını biliyorum, hayatımda değerli olduğunu biliyorsun. :Lv:
    :gül:

Uygu, güller çok hoş :gül:

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili Sha yeni yaşında sağlık mutluluk başarı dileklerimle

5. sevdem

sevdem Well-Known Member

hayırlı ve uzun bir ömür geçirmen dileğiyle.....

dogum günün kutlu olsun...

6. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

çitlenbik ve sevdem, çok teşekkür ederim :gül:

Bu Sayfayı Paylaş