Mutlu Yıllar ZİPPER

Discussion in 'Kutlamalar, Taziyeler...' started by curium, Apr 19, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

bak şimdii,zaten sizin yanınızda nasıl yaşlanır insan :) bahar kelebekleri gibisiniz(orbital bozulmasın kelebek dedim diye:p) çok teşekkür ederim canım en güzel günlere siz layıksınız .bırakıp gideceğim yok sizi, siz de ne ablanızı bırakın ne de birbirinizi ..ben de seviyorum sizi canım kardeşim ,öpüyorum güzel yanaklarından:mjk:

2. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

İşte Hediyelerin:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ETXiPgtfg9s]Ezginin Günlüğü - Siyah Gözler 2010 Yeni albümü Orginal - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O96CasD00yE]Suavi - Tükenme - YouTube[/ame]

Bu şarkı çok manalıdır.

Ve neşelenelim:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=E7EFXf3E5Jk]Ezginin Günlüğü - Hişt [HQ] - YouTube[/ame]

3. zipper

enn sevdiklerim littlem ,nasıl da biliyosun beni:mjk:

4. you max

you max Active Member

Allahım,Allahım ayyy az daha netin azizliğine uğruyordum been yaaa dünden beri kayıptı net :kzgn: kaçırsaydım çok üzülürdüm ...
    Neyseki geçte olsa yetiştim kutlamalara :$

Yeni yaşının sana,ailene ve sevdiklerine mutluluklar,güzellikler getirmesini diliyorum zipper...Hergününü bugününün tadında değerli ve mutlu olduğunu hissederek geçirirsin inşallah...
    Kalbinin güzelliğini ve iyiliğini yüreğimde hissettiğim insanlardan birisin benim için
    İyiki Doğdun,İyiki Varsın :gül: :Lv:

Buda benden, mumları üflemeyi unutma ;) :canim:

5. zipper

you max duygularımız karşılıklı çok şükür,çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için, her dileğin misliyle sana dönsün:gül:

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

Zipper'im doğum günün kutlu olsun.
    Yalnız elim boş geldim. Çok üzgünüm.
    Fırsat buldum yanına geldim ama çok kalamıycam.

Gelince anlatırım ama şimdi olmaz.
    Dilerim Allah'tan her günün bu günkü gibi mutlulukla dolsun.
    Seni çok seven arkadaşın sana şu anda sadece bunları verebiliyor.
    Beni affet. Söz gelince telafi edicem.

7. zipper

nurcum, teee oralardan hatırlayıp yazman yeter..:mjk: inşaallah iyisindir dönünce özel bi kutlama yaparız merak etme;)

8. Emma

Emma New Member

pasta bitmiş diye duydum yeni bir tane getirdim​

9. zipper

sahiden de bitmişti Emmaaa :D Ay ama bu çok güzel ,bahar pastası mübarek ,teşekkür ederim canım:mjk:

10. alkane

alkane Well-Known Member

Bak sana ne getirdim:mjk:
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=l5Sjc7NnOcE]Zeki Müren - CANIM BENİM GÜLÜM BENİM ( plak ) - YouTube[/ame]

11. zipper

Bu güzel sözlere hangi kelimelerle cevap vereceğimi bilmiyorum ,o kadar yetersiz kaldı ki kelimeler..kalbinde yer edinmiş olmak bir ayrıcalık benim için,gencecik ama kocaman yüreğine sığdırdığın duyguları paylaşmayı seviyorum,ne zaman ihtiyacın olursa bana bir adım ötendeyim unutma ,canım benim..:canim:
    İyi ki tanışmışız,iyi ki paylaşmışız...:Lv:

Bu kısım ,doğum günümü kutlayan herkese .........

Bir gün deselerdi ki,bir bilgisayarın öte tarafında çok seveceğin insanlar olacak,güler geçerdim büyük ihtimalle..Ama hayat insana hep bir şeyler öğretiyor.

Uzaklar bir mesajla nasıl yakın olurmuş burada öğrendim..Görmediğin birinin mutluluğuyla mutlu olmak,hüznüyle hüzünlenmek,sıkıntısını içinde hissetmek nasıl olurmuş burada yaşadım.. o kadar benimlesiniz ki artık,varlığınızı hissetmediğim günü eksikmiş gibi yaşıyorum.Hepinizde farklı duygular tattım,hepinizden kendi payıma bir şeyler aldım.Sevmek,hissetmek,özlemek başka bir manaya daha büründü sayenizde..
    Bizi karşılaştıran,kaynaştıran,sevginizi kalbime yerleştiren Allah'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bir kez daha doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum.İYİ Kİ VARSINIZ KÜFLÜNÜN GÜZEL İNSANLARI...

12. Uygu

Uygu New Member

Küflü Forum denilince aklıma ilk gelen isim Zipper

İlk tanıştığım,vefasını ve güzel yüreğini hiç esirgemeyen ,anlayışla yaklaşıp dostlukla varolan özel insan,

Tüm hayatın sağlık,mutluluk,huzur,başarı ve güzel ümitlerin doğrultusunda şekillensin ..

Burada olmasam da seni seviyor olduğumu hiç unutma arkadaşım

Rabbim hep korusun ve gözetsin seni

13. zipper

Uygucummm,sesi güzel ,yüreği güzel ,vefası güzel arkadaşım,bu ne güzel bir sürpriz oldu, çok teşekkür ederim:gül: uzakta olsan da sevildiğimi biliyorum ,sen de seviliyorsun canım benim :canim:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page