Malzemeler; 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 125 gr tereyağı 200 gr bitter çikolata 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya Yapılışı; Tereyağını ve çikolatayı cam bir kaba alın ve benmari usulü eritin, soğumaya bırakın. Yumurtaları ve şekeri mikserde en az 5 dakika çırpın. Unu, kakaoyu, vanilyayı ve eriyen çikolata+tereyağını ekleyin ve yavaş hareketlerle tahta kaşık yardımıyla katlama hareketi yaparak karıştırın. Orta boy bir kalıbın tabanını yağlayın ve harcı içine boşaltın. 180 dereceli önceden ısınmış fırında 30 dakika pişirin. Soğuyunca üzerinde oluşacak kabuktan hoşlanmazsanız nemli bir bez örtün ve biraz bekletin. Şahsi kanaatim o kabuğun pek hoş olduğudur Alıntıdır.