uzun suredır haremımd e vardı yoksa cok beklerdınız benım seyhım ıste:'( bıtanesın:canim: aferim:canim: aferım sız boyle davranırsanız bende ağlamadanff: seyhlerımı sızınle paylasırım :kz: sevgılı tantana uzun yasamak ıstıyorsan haremıme el uzatma:kzgn: hopp dur bakalım saldırıyormus:kzgn: bak bır suru bd var gıt onları oku bu kotu bd hıc guzel degıl yaa degmez okumaa-ya:füü: guecım sendemı:kzgn: sırtımdan bıcaklandım 2 saat dısardaydım ben yokken haremımı acmıs zatı clondıke:kzgn: kımseye ıthaf etmıyorum benın işte benım ıste benım ıste bd:hih:
Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS emeğinize sağlık... çöl prenslerini severim diyemeden kaçmama lazım (kaçan iconcan)
Şeyhli bdler konusunda marka olmuş, damgasını vurmuş, bu konuda cengaver kesilmiş, kimseye göz açtırıp kitaplara baktırmamış bir kardeşimiz olan SerreS'in yine de yüce gönüllülük gösterip gözbebeği bdlerden birisini bizlerle paylaşıma sunması, bu konuda emek harcaması gerçekten fazlasıyla teşekkürü hakeden, takdire şayan bir harekettir. (Üf ne uzun oldu ). Çok teşekkürler SerreS. Sen de az korkusuz değilsin sevgili clondike, böyle bir bdyi, yok 2 bdyi paylaşmak amacıyla taramışsın, herşeyi göze aldın yani. Ne diyeyim, çok yüreklisin küflü kardeşim. Hem emeğin hem de cesaretin için çok teşekkür ediyorum. Eeee ben ne yapıyorum bu durumda; bunca emek ve iradeyle paylaşılmış kitaplar okunmaz mı, hem de nasıl okunur. Okunmazsa zaten ayıp olur. Keyifle okuyacağıma inanabilirsiniz. (SerreSi daha fazla hiddetlendirmeden kitabı alıp kaçayım ) :zuhaha:
gondermeden once seyhlerı sana verırsem sonra duzenlemez saklarsın dıyıp once nabız yokladı clondıke sonrası ben yokken bıranda ıkısınıde vermıs:kzgn:ff: neyse Allahtan haremde yedekte seyhler var bunlar zatı cok onceden berı benımdı bırazcık sızınle paylasayım dımı
sırf su guzel mesajlarınız ıcın bın tnae seyhı sıze feda ederım ya:canim::zuhaha: herkes bakıyor cekınerek alıp ucuyor neyse seyhlerın benım oldugunu anladınız ya artık gönul rahatlıgı ıle sızınle paylasabılırım