malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı şeker 2,5 su bardağı un yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 adet portakalın kabuğu 4-5 yemek kaşığı portakal suyu 1 su bardağı file badem hazırlanışı: * Yumurtaları ve şekeri yüksek devirde mikserle 5-6 dakika kadar şekerler iyice eriyene kadar çırpalım. Sıvı yağ , yoğurt ve portakal suyunuda ekleyip bir iki dakika daha hepsini birlikte karıştıralım. * Un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek sıvı karışıma ilave edelim. Malzemelerin tamamını bir kaşık yardımıyla homojen bir goruntu elde edene kadar karıştıralım. * Son olarak rendelenmiş portakal kabuklarını ve yarım su bardağı file bademide ekleyip harci yağlanmış bir kek kalıbına boşaltalim. * Üzerine kalan yarim su bardagi file bademi serpistirelim ve onceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirelim.