Salamlı Kanepe

'Yemek Tarifleri' forumunda NySa tarafından 19 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    [​IMG]
    MALZEMELER
    5 dilim francala ekmeği
    l tatlı kaşığı hardal
    1 adet kornişon
    5 dilim salam
    40 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.
    Afiyet Olsun...:saygilar::saygilar:
     
  2. DaRkBlooD

    DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

    salamlı kanepemi olur lütfen biraz mantık .d
     
  3. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    Olur Olurnie olmasın hamsinin reçeli bile var salamlı kanepe nie olmasın..:zuhaha:
     
  4. eXtreme

    eXtreme ¤ <b>Asi</b> ¤

    Salamlı Çekyat olmuyo mu onun tarifinide bulsan :)
     

Bu Sayfayı Paylaş