Sandra Marton - Ç.Y. Untamed Serisi 1 – Geçmişe Yolculuk 2010/08 Harlequin High Life 2 İki Roman Bir Arada 1. Roman İngilizce Adı: Blackwolf’s Redemption (2010) E-kitap : Clondike Arka Kapak: Antropoloji doktorası yapan Sienna Cummings, bir keşif gezisine katılıp, Montana’daki Blackwolf kanyonuna gider ve çakan bir şimşek, onu zamanda yolculuğa çıkarır. Jesse Blacwolf da, atalarının kutsal bir an olduğuna inandığı yaz gündönümünü izlemek için aynı yerdedir, ama farklı bir zaman dilimindedir. Zamanda yolculuğa çıkan Sienna, uzlaşmaz ve karşı konulmaz bir kahraman olan Jesse’in hayatında, hiç umulmadık değişikliklere neden olacaktır. Çok yazarlı Untamed serisi: 1-Sandra Marton – Geçmişe Yolculuk / Blackwolf's Redemption 2- Susan Stephens - / Gray Quinn's Baby 3- Sara Craven - / The Highest Stakes of All Bu e-kitap da kitap yorumları için Sevgili Zipper’e armağan… Keyifli okumalar…:gül::Frnds: Not: Bu dahil bazı kitapları arşivinize başka sitelerdeki paylaşımlardan eklemiş olabilirsiniz. Daha önce belirttiğim gibi ben Küflü’de alıntı olmasın diye yeniden tarıyorum. Sevgili filik24'ün yorumu için buraya tıklayınız. Açılmış İçerik: indir Orijinal kapak:
zamanda yolculuk zamanda yolculuk yine benlik kitap gelmiş her işi bırakıp okumalıyım ama filik ve ebr tercümesi bitmeli önce:füü: diğerlerini pas geçebilirim ama zamanda yolculuk asla.... teşekkürler arkadaşım:Lv::Frnds::gül::canim:
vaay uzun zamandır bir bd için bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum.konusunu çok sevdim teşekkürler clondike