Serbest Çağrışım Oyunu

'Forum Oyunları' forumunda αηιтαвℓαкє~~ tarafından 10 Ağu 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Çıtır çıtır, hayır diyemediğim, her çeşidine bayıldığım, bu ara çok kilo verdiğim için rahat rahat yiyebildiğim. Ah ne diyim. Yanında çay. Oh oh oh.

Nezaket?

2. ekabir16

ekabir16 New Member

nezaket teyze

kar

3. alkane

alkane Well-Known Member

Hastalık,soğuk,hüzün,güzel bir görüntü,mahsunluk,eee tabi bide kartopu savaşı:)

mor?

4. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Palyoçalar hatırlıyorum gözleri rengarenk, neşeli ve aynı zamanda fazlasıyla kederli.

Harman

5. bermer

bermer Well-Known Member

Cigara...buğday tarlasında çalışan biçerdöver... arkasında saman balyaları...

Balkon ?

6. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

deniz, güneşin batışı, çay, muhabbet, parmaklıklar, masa ve sandalyeler.

İyilik?

7. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

rahatlama,gönüllere girme,birinin sorununu çözme

sonbahar.

8. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Kimisine göre hüzünlü, kimisine göre romantik, biraz sarı, biraz turuncu, yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım, kurumuş yapraklar... sonbahar iyidir...

Siyah?

9. alkane

alkane Well-Known Member

gece,hüzün,gizem,matem,sonsuz boşluk,her zaman hayat kurtaran kıyafetlerin rengi,

pilav?

10. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Şehriye, kuru fasulye, her yemeğin eşlikçisi, beyaz, şekeri olanlar yemesin, bol tereyağlı olursa aman yarabbi, akla zarar.

Deniz yıldızı?

11. çitlenbikk

tv, deki dizinin adı,

tango

12. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Kadın Kokusu, Al Pacino, sevdim bir genç kadını, papatya gibisin beyaz ve ince.

Kafam olmuş bin beş yüz? (şu andaki hissiyatım)

13. çitlenbikk

baş ağrısı halsizlik grip başlangıcı,

ilaç

14. ekabir16

ekabir16 New Member

türkü

hastane önünde incir ağacı
    doktor bulamadı bana ilacı

15. ela86

ela86 Well-Known Member

kitap okumak yada uyumak

16. zipper

zipper quae nocent docent

uyumak,sıcacık yorgan yastık yumuş yumuş ne güzel...gecenin bir yarısı yanıma gelen çocuklarım:Lv:

kitap okumak....sessizlik ve bir fincan çay:D

rüzgargülü?

17. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Teoman, şarkı, Teoman acaba niye müziği bıraktı ki, çok yazık oldu, bana esmeyi anlat.

Hayat?

18. bermer

bermer Well-Known Member

neşe, öfke, gülmek, aşk, keyif, sıcak bir kahkaha...aile, çocuk daha bir sürü şey...

düğün ?

19. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Ayıp olmasın, laf edilmesin diye mecburen gidilen ve bangır bangır kemençe havası eşliğinde horon tepmek. Evet, sırf bu yüzden uzun bir süredir gitmiyorum. Yahu bilen var bilmeyen var horon tepmek şart mı :)

Vuslat

20. bermer

bermer Well-Known Member

Biz kasap, zigoş, kabadayı, debreli hasan, karşılama, damat halayı oynar, halaylar çeker, roman çoşarız, hiç horon çekmedim beyav :)

Düğünlerde teşvikimiz "Oturmaa mı geldik beya, hadi oynamaa" şeklindedir...:zuhaha: :zuhaha:

Vuslat; kavuşmak, Ankara'da yurdun önünden geçen memleket plakalarına özlemle bakma, bilet alıp aileye, sevgiliye kavuşulacak zamanın hayalini kurma, geri sayım, takvimde işaretlemeler, kavuşmanın heyecanı, mutluluk :Lv::Lv:

Asansör ?

Bu Sayfayı Paylaş