Soruya Soruyla Cevap Ver

'Forum Oyunları' forumunda MerikızZ tarafından 24 Şub 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

acı verici de olsa..yere yapışıp kalmayı mı tercih edersin?

buradan gideceğimiz yollar vesile teyzeye varır mı?(bir demet tiyatronun hastasıydım,her salı iple çekerdim:D)

2. curium

curium Primus inter pares

vesile teyzeyi geç nirvanaya ulaşmanın yollarını arasak olmaz mı? bizde o beyaz ışığı göremezmiyiz? yoksa bütün bunlar bir çelişki mi?

3. zipper

çelişkilere harcayacak vaktin var mı?ayrıca beyaz ışığa ulaşıp napıcan?:p

4. curium

curium Primus inter pares

hayatın kendisi bir çelişki değilmi? bütün çabalar sonunda beyaz ışığa kavuşmak için değil mi?

5. zipper

çelişkileri yaratan insanın karmaşık yapısı değil mi ayrıca o ışığın beyaz olacağının garantisi var mı ?

6. eun sung

eun sung Well-Known Member

hayat bir karmaşa yükü zaten bir de ışıkların rengiyle daha çok karıştırmaya gerek var mı ???(bu arada ben de fire katılıyorum kolay yoldan edinsek deneyimleri ve büyümeyi daha iyi değil mi??)

7. zipper

Hayat iyi şeyleri tepside getirdi de geri mi çevirdik???

8. fatma20

fatma20 New Member

çevirdikmi gerçekten ? çevirdiysek neden çevirdik?? yada hiç mi ii şeyler gelmedi hayatımızda???

9. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Başımıza hiç güzel bir şey gelmemiş olması mümkün mü ?O an şer gözüken şeylerin ne kadar çok hayra sebep olduğunu unuttuk mu yoksa fark etmedik mi ?

10. zipper

unutmak insana mahsus bir özellik ama farkına varmayarak kaçırdığımız daha neler var acaba?

11. fatma20

fatma20 New Member

kaçırsak ta kaybedeceğimiz ne var hayatta ? yada keşke kaçırsaydım dediğimiz şeyler hiç mi yok geçmişinizde?

12. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Geçmişimiz biz biz yapan değil midir?

13. zipper

bizi biz yapanın sevmeli ,değerini bilmeliyiz mi diyorsun?

14. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Geçmiş acılarımız değil ama kendimizi sevmeliyiz değil mi? :D

15. zipper

acılarda bizi biz yapanlar değil mi hatta mutluluklardan daha çok belki??kendimizi kesinlikle sevmeliyiz yoksa bizi kim sever ki;)

16. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Acının adam edemediği insanlarda yok mu ?Bizi Rabbim sevsin de sondan sonra kimin sevip kimin sevmediği çok önemli mi?

17. zipper

(Adam olamayanları saymamıştım ki,onlar iflah olmaz bana göre ,acılardan bile pay çıkaramamışlarsa hele..)
    Rabbimin sevgisine talip olduktan sonra kimin sevip sevmediğinin önemi yok elbette,ama bunu kalbimize anlatabiliyor muyuz her zaman?

18. fatma20

fatma20 New Member

kalbimizle anlatsak bile bu karşıdakine ulaşabilirmi ?

19. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

ne kadar anlatırsan anlat söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadar değil midir

20. zipper

O halde birbirimize bir şey anlatmak için neden bu kadar yoruyoruz kendimizi?

Bu Sayfayı Paylaş