Adım 1: Çalışmamıza 1000px X 500px boyutlarında Siyah arka planlı çalışma sayfamızı oluşturarak başlıyoruz. Adım 2: Çalışma alamıza istediğimiz yazıyı 28 Days Later.ttf28 Days Later.ttf fontunu kullanarak beyaz olarak yazıyoruz. Adım 3: Yazmış olduğumuz yazımızın layerına çift tıklayıp Layer Style panelini açıyoruz ve resimlerdeki değerleri takip ediyoruz. Adım 4: İşlem sonrası yazımız bu şekilde gözükecek. Adım 5: Yazımın olduğu layerı çoğaltıyoruz ve asıl yazımızın alt kısmımsın sürüklüyoruz. Adım 6: Çoğalttığımız layerımızı seçerek Filter/Blur/Gaussian Blur sekmesine gidiyoruz. Bu işlemi seçtiğimizde açılan pencereye ok dedikten sonra Radius değerini 5,1pixel olarak ayarlıyoruz ve ok diyoruz. Adım 7: Şimdi yeni bir layer oluşturuyoruz ve background layerının üstüne sürüklüyoruz. Daha sonra 15-inner_universe_brushes_by_axeraider70 fırçasını kullanarak resimdeki gibi yeni oluşturduğumuz layerımızı boyuyoruz. Adım 8: Boyadığımız layer seçiliyken Ctrl+U basarak açılan penceremizdeki değerleri resimdeki gibi giriyoruz. Adım 9: Boyadığımız layerımızın üzerine sağ tıklayarak Dublicate Layer seçerek çoğaltıyoruz ve kopyaladığımız layerımızın altına sürüklüyoruz. Ctrl+U tuşlarına basak renk paletimizi açıyoruz ve resimdeki değerleri giriyoruz. Adım 10: İlk boyadığımız layerımızı gelerek Layer Bleanding özelliğini Hue olarak ayarlıyoruz. Adım 11: Geçtiğimiz adımlarda oluşturduğumuz yazımızın Blur efekt bulunan layerını resimdeki gibi en alta taşıyoruz. Adım 12: Son olarak ana yazımızın olduğu layerı çoğaltarak Edit/Transform/Flip Vertical diyerek ters çeviriyoruz ve Opacity 40% olarak ayarlıyoruz. İşlemimiz bu kadar, herkese kolay gelsin. Sonuç : ben de kendi ismim ile denedim süper oldu ama benim yaptığım mor daha sempatik bna göre iyi çalışmalar
Harika bir yazı efekti Çok tşkler. Sanırım Font ile Fırçayı eklemeyi unutmuşsun. 28 Days Later.ttf28 Days Later.ttf indir 15-inner_universe_brushes_by_axeraider70 indir